Offtopic

Nije ruzan, daleko od toga, ali ne preferiram crnomanjaste tipove.
Jednostavno, ne privlace mi paznju.

Pa, nisam ja kao neki da ne pamte sta pisu, uglavnom sve pamtim. Markic i ti ste nekada davno spomenuli da ste plavusani. ;)
Naravno, to nista ne znaci u bilo kom kontekstu, samo sam to usput zapamtila. A to ne mora ni da bude istina.

Nije Mala tamo neki kvaziMOdo, ona zna sve

maja-nikolic.gif

Ja sam pre 2 dana sreo nekog coveka po ulici koji je 100% licio na Petra, cak me je i gledao kao da me zna i kao da je hteo da se pozdravi lol

Veneculanac(??) mi izgleda ko da posle takmicenja ide da vozi bus za mirijevo
A ovi sto voze buseve za druge delove grada su kakvi ? Neki cool urbani tipovi ?

Meni traže da ažuriram app da BiH video svoj Spotify wrapped ali nece da se ažurira, a i koristim piratsku verziju, šta da radim 🥲

Pa i Rumuni iz Rumunije očigledno žele desničare, što su pokazali i na predsedničkim i parlamentarnim izborima. Njima je najviše porasla popularnost.

Kakva im to demokratija gde poništavaju izbore jer im se ne dopadaju rezultati, pa odjednom neke teorije zavere, uticaji, a u suštini Rumuni i iz matice i dijaspore žele da desničari imaju značajan uticaj u politici zemlje, pa i da budu na vlasti. Sad zašto je tako, to je drugo pitanje, njima raste popularnost i u ostatku Evrope, moguće jer ostali uglavnom nisu ispunili očekivanja.

Back