Offtopic

Politika Srbije - podržavamo sve i zalazemo se za sve samo nam dajte pare i cao

Politika Srbije:

zorica-markovic-turbofolk.gif

Molim moderaciju najlepse da mi se vrati pristup ucestvovanju u PzE 2023. temi. 👍🏻
/zezanje

Sad najozibljnije: @Miloš mnogo stresnih stvari mi se izdesavalo od 30/12. Nije za javnost, al' rad sam da podelim u privatnoj poruci po potrebi. Imam mentalne probleme i ovaj forum mi je nekad adekvatniji ventil od 3 polumaratona i triatlona odradjenih. Izvinjavam se za spam, nedolicne fraze i opaske i prenaglasenog stava prema @Ivan kao da cu cim pre vec sutra emitovati novu epizodu moje autorske kolazne emisije pri 'Insajder' TV Produkciji. Ima ko time da se bavi, ja Ivanu zelim stolicu i kreativni rad i nadahnuce istim u RTS-u do penzionisanja.

Hvala.

Mada ja volim što je došlo preko 200 000 Ukrajinaca i Rusa jer su bogati, liberalni plus da nam malo poprave demografsku sliku.

Rusi koji su došli nakon 1917. su bili jako korisni.

Mada ja volim što je došlo preko 200 000 Ukrajinaca i Rusa jer su bogati
I meni je bas drago sto ce sigurno neki brucos iz malog mesta blizu rodnog grada Sanje Vucic odakle su moji sad definitivno moci da masta o nekoj sobici ili garsonjeri na Zarkovu uprkos sto je upisao neki perspektivni faks i sto bi se familija nategla jedva za takav neki poduhvat u ionako skupom Bg-u sa okolinom pre najezde tih tvojih PREbogatih (za nase poimanje i okolnosti) Rusa i Ukrajinaca.

Pa samo su doprineli tome da cene stanova u BG odu u nebesa i da ljudi ovde bivaju izbačeni iz svojih stanova, mada, nisu ni oni krivi toliko koliko pohlepan narod ovde.

Back