Offtopic

Ali ja koji bukvalno prezirem SAD, ništa pozitivno nemam da kažem o toj tvorevini, a pristao bih da budem njihova kučkica zarad mira i stabilnosti. ❤️

PETAR VUČIĆ
Pa valjda ti dovoljno govori o američkoj mekoj moci i superiornosti to da vecina nas iako su nas bombardovali i oteli 15% teritorije bi radije zivela u tom američko-evropskom sistemu.

Jer je jednostavno bolji.

Sta imam da tezim ruskom i kineskom modelu, partijske korumpirane diktature. To vec imamo i mi ovde, sa njima moze biti samo gore.

Plus ta cela ideoloska matrica Rusije mi je licemerna i ogavna.

• Like
Reactions: FFM
Ozbiljno sad, ova priča sa Kosovom može itekako otvoriti pandorinu kutiju separatističkih pokreta širom Evrope. Nadam se da ne ulazimo u novu eru prekrajanja granica. Ne zbog samih granica, nego retko kad te stvari prolaze u miru.
E bas toga su mnogi svesni i zato nece da priznaju tzv. Kosovo. Upravo to.

Cerka Dragana Bjelogrlica se zaposlila kao voditeljka na N1. Smells like nepotism...

Neće nas onakve kakvi smo do skora bili, kad nam odrade makeover po svom ukusu onda će nas hteti
Meni je tu veća šizofrenija što narod koji je kao nešto većinski skeptičan i kritičan prema EU godinama masovno izglasava najturboEU političku opciju od svih i posle se kao nešto buni lol

ali taj projekat jeste od ogromnog značaja za srbiju stvarno. povezati od novog sada do niša brzim vozovima koji idu 200 na sat je bukvalno promena dramatična.

plus je cilj da se to sve naravno poveže na mađarsku i dole prema turskoj.

plus ovaj metro što francuzi treba da grade, to je bukvalno promena DNK beograda

Tragedija je ogromna što su to sve projekti koji je trebalo raditi pre 30 godina a ne sada, što je toliko života i vremena protraćeno na gluposti i propale politike, ali ajde bar smo mi još uvek mladi pa ćemo ubirati plodove ovih nekih stvari. lol

pa naravno da je to sve gotovo nego se sada kuva javno mnjenja, pa nisu oni vesla sisali da saju 180 miliona za energetiku Srbiji plus sad 600 miliona a da ih Vučić zavlači. Ili danas kao i Amerikanci u EU kažu ovaj sporazum nije priznanje Kosova, mislim kako da ne lol, ali znaju da to ide u korist Vučiću da to lakše proda javnom mnjenju.

I još se neki čude kako se Amerikanci zahvaljuju na podršći Ukrajini, pa onda procuri srpsko oružije koje mi prodajemo Ukrajini lol

Vučić je zmijurina, ali zna ko je glavni i koga mora da sluša i to je to.

Back