Offtopic

Videćemo koliko će ih biti tog 4. marta, ako im uopšte dozvole da se okupe. Koliko znam, ovo što oni rade se kosi sa stavovima vlade.

Ovde bih skroz podržao da policija izadje sa suzavcem i vodenim topovima.

Ahahaha, verovatno neće biti potrebe, nadam se da će ih biti šaka jada.

Inače, na Tviteru su pljuvali ljude koji su izašli sa zastavom Ukrajine u BG-u, to im je bilo "blam".

Osetim se lepo kad vidim ovakve stvari, hvala bogu pa nas ima i normalnih

Ali u čemu tačno podrška Rusiji? U ubijanju ljudi, šta, nije mi jasno...?

To ti je podrska grupe bolesnih i isfrustriranih ljudi koji su u fazonu "evo nas su bombardovali pa da vide i drugi malo".

Jos kakve sam odvratne stvari video od nekih mentola po Fejsbuku, onako kacenje Putinovih slika i nasladjivanje u fazonu "pregazi ih sve".

Bolesnici bolesni

Na Jutjubu komentari su jos gori. Evo na primer na ovom snimku.

Ne kaze za dzabe Bora "Srbin je lud, Srbin je proklet, jednom ga ubijes, on oce opet." 😏

Diktator Putin stavio nuklearne snage u pripravnost. Luđak ide dalje. Bez presedana.
Najbolje bi bilo da skrati svima muku i da se samoubije na Uralu.
Tvoj gazda iz Amerike senilni idiot Bajden je juče pomenuo kao jednu od opcija nuklearni rat. Juče, reče prvi. Mrtav ladan.
Evo mu brzog oddgovora. Oružje ide u pripravnost. Šta tu nije jasno?
A skandalozna vlada u Zagrebu šalje oružje u Ukrajinu. Samo ste se svi preračunali , to neće ni ući u Ukrajinu.
WW2 se nastavlja tamo gde je stao. Svako na svojoj strani. A zna se i ko će biti gubitnici na kraju cele p.zdarije.

Miloš S

OK,nikakv problem .. ..... ovde ima teži reči i stavri od strane pojedinaca nego što je bezazleni gif.

Last edited:
PREDLOG:

Hajde da ne opterećujemo više ovu temu i forum sa stvarima što je pisano do SADA.
Imate toliko drugih stranica i foruma gde se piše o tome, ovo je ovde postalo besmisleno i provocirajuće.
Uostalom imate bezbroj drugih tema za ovde a ako ste ovim toliko preokupirani, pravo je pitanje zašto baš ovde da se prosipaju frustracije i ubeđanja o kojima postoje toliko dijametralni pogledi. A usput jedni drugim nesvesno il isvesno vređamo osećanja. Problem je mnogo dublji.
Previše je svugde ovoga, ne mora i ovde.

Senilni gazda iz Amerike 😂

Što se mene tiče, možemo da pričamo o čemu god hoćemo dok ne kršimo pravila foruma.

Možemo ali ovo je jedna tema koja će mnogima ostaviti gorak ukus u ustima i pred očima.
Umesto da dođeš ovde i vidiš da je neki forumaš nešto lepo doživeo ili govrio o nekom dobrom filmu...šta god,ovd se prosipa žuč,o viskoj geopolitici i ratu.
Pa idi brate na šugavi Index.hr pa piši....ili gde god ko hoće.

Ponavaljam bitan je ukupan narativ s kojim se nešto piše .Ako se pravi histerija oko bilo čega i to neutemeljena ili se stvar posmatra jednostarano, navijački e to već nije poželjno.

Back