OGAE glasanje 2023

Glasovi OGAE Portugal

Attachments

• D670DA7B-19CA-4918-BA61-D0C9E0004E70.webp
    D670DA7B-19CA-4918-BA61-D0C9E0004E70.webp
    120.8 KB · Views: 33
  • Wow
Reactions: Mrm
Mogu da sabotiraju i smanjuju za Loreen, ali nema niš' od toga... 😉😎 🇨🇵 je samo "pacemaker" , ona odustaje na drugoj, trećoj "krivini"... Loreen stoji postojano, kano klisurine... Njeno je da ovlada, kad treba i gde treba..

Stanje nakon glasanja 24 kluba

LIkxxfK.jpg

Sutra će biti objavljeni glasovi OGAE Srbija! :)

Objavljeni su glasovi Ukrajine i Velike Britanije 😉
Srbija opet bez bodova.

Prvi poeni za Litvaniju i Australiju!

Glasovi OGAE UK

cwzibAC.jpg

Glasovi OGAE Ukrajina

k818034.jpg

Stanje nakon glasanja 26 klubova

XsXOVC6.jpg

• Like
Reactions: Mrm
Objavljeni su glasovi Ukrajine i Velike Britanije 😉
Srbija opet bez bodova.
Očekujem još možda od Hrvatske 3- 5 poena, a možda i to izostane...može se desiti još neko iznenađenje u vidu par poena, ali mislim da je to to..

Dobićemo poene još iz ovih ostalih ex-yu zemalja koje nisu glasale i verovatno opet ako ne 12 poena, onda visoke poene od Rusije i to je to, najvise do 30-40 poena verovatno sto ce svakako biti manje poena nego prosle godine, ali kako teče glasanje to bi opet bilo neko 13. mesto kao prosle godine ili makar 14- 15 mesto...

Inače obično iz prvih 10, barem 3-4 zemlje flopnu na evrovziji i to debelo zeznu sve, prosle godine su to bili Francuska i Austrija, a mozemo reći delimično i Holandija, i Italija jedno 5 pozicija niže prošla, Holandija bila top4 a u finalu evrovzije 11. mesto, Ukrajina bila 12. mesto a pobedila recimo, dok Srbija je bila 13. mesto a na pravoj evrovziji top5, ove godine mislim da će iz top 10 na OGAE propasti na Evrovziji Britanija 100%, dok su sumnjivi Francuzi i Italijani dosta..

Ukrajina ništa Češkoj 🤡🤡🤡
Nebitno je ovo glasanje, Ukrajina će na pravoj Evrovziji u finalu dati Češkoj od publike 10, 12 ili 8 poena najverovatnije..
Ni žiri neće ostati imun na njih izvesno......

Dobićemo poene još iz ovih ostalih ex-yu zemalja koje nisu glasale i verovatno opet ako ne 12 poena, onda visoke poene od Rusije i to je to, najvise do 30-40 poena verovatno sto ce svakako biti manje poena nego prosle godine, ali kako teče glasanje to bi opet bilo neko 13. mesto kao prosle godine ili makar 14- 15 mesto...
Pa nema drugih exYu zemalja sem Hrvatske. Crna Gora i BiH nemaju OGAE udruženje. Takođe, mislim da Rusi neće glasati ove godine.

Pa nema drugih exYu zemalja sem Hrvatske. Crna Gora i BiH nemaju OGAE udruženje. Takođe, mislim da Rusi neće glasati ove godine.
Eeeh...bez veze šteta..
Čudi me da CG i Bosna koliko dugo učestvuju nemaju još uvek svoj OGAE sramota i glupost, takodje je glupo Luksemburg koji nekoliko decenija ne učestvuje da glasa i dalje ,a da Rusija nema pravo glasa nelogično skroz..
Glasa neka Andora koja ne učestvuje 14 godina i koja finale nije u životu videla, a bitnije zemlje niti glasaju imaju OGAE svoj, ili nemaju ni svoj OGAE još uvek a nisu ni tako male zemlje kao Andora recimo ili San Marino.

Imali su CG i BiH OGAE svojevremeno, ali su se raspala udruženja.

Back