Svašta...Čekao sam ili tebe ili Konstruktora, čestitam ti si bio brži![]()
Svašta...Čekao sam ili tebe ili Konstruktora, čestitam ti si bio brži![]()
Zarra će toliko pokidat na escu, da ćeš i ti nakraju propjevat EvidemmeeeentTaman si me zgotivio, ali smo opet zbog te Zare "zakrvili"..
![]()
ukrajina pada sigurno nema sanse da zavrsi u top 10 nije fer prema drugi zbog njihove situacije a tu kartu vade ova pesma za neki plasman od 15-20 mestaOva Ukrajina još uvek ladno u top 3, čoveče nikako da padne, sve druge pozicije se ispod nje smenjuju tamo ovako, ali ni po kvoti ni po procentima nikako Ukrajina da padne najzad za početak barem ispod 3. mesta.
Medjutim, deluje da će oni već nakon proba debelo pasti, isto važi i za UK i za Izrael, Francuska nevidjeno skočila, evo je prvi put medju top4 i preti ozbiljno Ukrajini, ali sumnjivi su mi i oni kao i ovo 8. i 9.mesto Italije.
Takodje i Austrija i Spanija nesigurne, Spanija peva dobro, a pitanje je sta nam spremaju predstavnice Austrije.
Dakle osim Finske i Švedsske i Norveške, svih ostalih 7 zemalja iz top 10 mogu biti i U i VAN top10..
Vidim tu prostora za ove zemlje ispod top 10 poput Jermenije, Gruzije, Češke, a moždaaa (daj Bože) čak i makar jedna zemlja ex-yu da se ugura medju top 10, postoji realna šansa, videćemo..
Gospodjetina "La Grande France" ce svakako izdominirati kao prava diva. Nisam ironican, mrtav sam ozbiljan.Zarra će toliko pokidat na escu, da ćeš i ti nakraju propjevat Evidemmeeeent![]()
Šta nije tačno, u finalu Konstrakta je najniže bila rangirana u ukrajinskom televotingu zauzevši 14. ili 15. mjesto uzimajući u obzir sve zemlje koje su glasale dok smo kod preostale 4 koje nam nisu dale poene bili na 11-om ili 12-om, kapiraš?!Zapravo, ovo i nije u potpunosti tačno, jer Srbija je u finalu od 25 zemalja po glasovima publike u Ukrajini osvojila 14. mesto
Rusija nam je itekako davala i žiri i televoting poene barem u polufinalima ako ništa drugo, Balkanika je sasvim fino prošla a Nevena Božović je i u finalu dobila 3 poena od ruske publike ako se ne varam, s druge strane od Ukrajinaca je samo Sanja Vučić u ''skorijem'' periodu dobila bod-dva, tačnije od žirija dok od publike vazda krompiri.Takodje, ono što je veoma zanimljivo, primetno je da pored Ukrajine, mi i kod Rusije uglavnom loše prolazimo na evrovziji po glasovima
Nije Turska dala Srbiji te poene za ''Lane moje'' nego Srbiji i Crnoj Gori, samostalnoj državi Srbiji Turska nije dala ni boda čak ni u polufinalima, koliko se sjećam i Željka i Mariju su potpuno izignorisali.Turska nam je dala za pesmu "Lane moje" 8 poena i to gle čuda od publike.
Turci su nam dali te glasove zato što im se svidja pesma, Željko je uz Ruslanu dobio najveće ovacije u areni u Istanbulu, dobio je ogroman aplauz kao u Beogradu da je nastupio, pisalo se u medijima kao i za 2012. godinu da je i 2004. godine Lane moje Željko maznuo od neke pesme za tursku neku pesmu se pisalo, zato je i dobio glasove, jer takvu melodiju i tu melodiju i pesmu i fazon Turci osećaju, dakle za No name nisu dali ništa, jer to nije njihov fazon, a ova pesma se njima jako dopala i bila je hit u Turskoj.Šta nije tačno, u finalu Konstrakta je najniže bila rangirana u ukrajinskom televotingu zauzevši 14. ili 15. mjesto uzimajući u obzir sve zemlje koje su glasale dok smo kod preostale 4 koje nam nisu dale poene bili na 11-om ili 12-om, kapiraš?!
Rusija nam je itekako davala i žiri i televoting poene barem u polufinalima ako ništa drugo, Balkanika je sasvim fino prošla a Nevena Božović je i u finalu dobila 3 poena od ruske publike ako se ne varam, s druge strane od Ukrajinaca je samo Sanja Vučić u ''skorijem'' periodu dobila bod-dva, tačnije od žirija dok od publike vazda krompiri.
Nije Turska dala Srbiji te poene za ''Lane moje'' nego Srbiji i Crnoj Gori, samostalnoj državi Srbiji Turska nije dala ni boda čak ni u polufinalima, koliko se sjećam i Željka i Mariju su potpuno izignorisali.
Pa oni su već glasali tako da odlučili su svakako kome daju koliko poena, svakako će ako je još Finska ostala glasati pobediti Loreen logično..Opaaa.. Evo i Rumunija pljunu jednu 12-icu za Lorenče...aspusti..
Ovaj drugi nemački klub je uz, ali Loreen diše za vratom..
Tako da je sada Švedska 380-380 Finska
Kodfanova je i NOŽ I POGAČA..
![]()
Ostala jePa oni su već glasali tako da odlučili su svakako kome daju koliko poena, svakako će ako je još Finska ostala glasati pobediti Loreen logično..
Maltezani svedske pudlice, cekaju neku recikliranu pesmu da im udele Svedjani. Jedina dobra stvar je Blanka Stajkow sa sada vec stabilna i sigurna 2 poena!Toooo znao sam da na Maltu se može računati, da će Malta spustiti malo, a 12 dati Loreen..
Sad je sve na finskim fanovima, da presude... Ili će zakucati Loreen ili će je uzdići..
Dopada mi se ogae glasovanje ove godine..
A Blanče dobi svoj 2. poen..To je tako "Maltese"..
@whisky