Olimpijske igre

Bravo za Damira i Zoku, svaka čast. :love:

Vaterpolisti - bez komentara. Sa ovako očajnom igrom nemaju šta da traže na OI iskreno. Videlo se to i protiv Japana, ali sada je i više nego evidentno. Zlatni dani naše dominacije su definitivno prošli. Isključio sam prenos, ne mogu da se nerviram.

Bravo za Damira i Zoku, svaka čast. :love:

Vaterpolisti - bez komentara. Sa ovako očajnom igrom nemaju šta da traže na OI iskreno. Videlo se to i protiv Japana, ali sada je i više nego evidentno. Zlatni dani naše dominacije su definitivno prošli. Isključio sam prenos, ne mogu da se nerviram.

I ja sam isključio. Odrastao sam uz vaterpolo i naše zlatne generacije od 2003e na ovamo i ovo je strašan udarac. Da ovako loše izgledaju u napadu to je strašno.

Žao mi je što je ovakvo stanje u reprezentaciji ali takvo nam je stanje i u klubovima.

Jad i beda na sta je spao vaterpolo. Tuga! Svakako, rekao sam vec sta imam na tu temu pa da se ne ponavljam..........ne moze se uvek biti u vrhu, jasno, ali sami smo krivi sto smo dozvolili da jedan olimpijski sampion padne na ovaj nivo.

Toliki pad u igri je zaista neverovatan i neshvatljiv, pogotovo kada uzmemo u obzir vrlo kvalitetne pojedince. Stvarno je mučno gledati ovako nešto nakon godina i godina dominacije i vrhunskih rezultata. Iskreno, svesni smo svi da ništa ne traje večno, da je pristutna smena generacija i sve to, ali ovako nešto... baš no comment.

Last edited:
Ma bravo za Mikeca i Zoranu, skroz zasluzeno!

A vaterpolisti mogu slobodno kuci.

Back