Olimpijske igre

Taman upalio TV da čujem publiku kako negoduje a Nole nešto na uvo pokazuje :D

Šta se desilo ahaha

Vodio 4-0 u drugom setu imao i brejk loptu za 5-0 i tu je samo stao i Nadal došao do 4-4 a publika naravno poludela i navija zdušno za Nadala i Novaku to smeta pa kad ga je brejknuo nešto im je gestikulirao :D.

Hahahahahaha

kako im je sad svirao violinu reketom ahahahaha

nisam Noletov fan ali neka, samo nek ih je*e!!!!

Je l' ima neko aktivnu pretplatu na Maxu? Vidim da su OI uključene, a zanima me da li je sve dostupno i može li da se vrati i pogleda propušteno?

Je l' ima neko aktivnu pretplatu na Maxu? Vidim da su OI uključene, a zanima me da li je sve dostupno i može li da se vrati i pogleda propušteno?

Imam ja. Koliko sam shvatio možeš vratiti i propušteno. Mogao se gledati i Rolan Garros koliko se sećam ^^.

Proveriću da li se može vratiti još jednom.

Kako je čudno vidjeti na listi medalja da Kina i SAD (za sad) nisu na prva dva mjesta lol

Ali prva tri mesta Azijske zemlje, stvarno imaju puno talentovanih sportista. A sada je upravo Japan u gimnastici uzeo zlato :D. Kinez pao dva puta na vratilu i to je to.

Imam i ja u okviru SBB EON Premium paketa. Ima repriza, može da se pogleda propušteno. Razvrstano je po sportovima.

m8FUsB0.jpeg

zHCjMWW.jpeg

3kx5VeM.jpeg

JdAOOsz.jpeg

Back