Cuvena kradja protiv Michael PhelpsMilorad Čavić je osvojio srebro u Pekingu.
Cuvena kradja protiv Michael Phelps
Atina bile su top OIKoje prve letnje OI pamtite? Ja Atlantu, sećam se odbojkaških mečeva i strelkinje Ivošev Aleksandre. Atinu sam skroz iskulirao.
Koje prve letnje OI pamtite? Ja Atlantu, sećam se odbojkaških mečeva i strelkinje Ivošev Aleksandre. Atinu sam skroz iskulirao.
Iz Barselone pamtim jedino Montserrat kako peva, plašila me je
Ne znam koje pamtim po takmicenju, ali prva ceremonija otvaranja i svega koju pamtim je Peking 8.8.2008. okolo toga mi je bio i rođendan pa je došao moj ujak iz Kanade i poklonio mi za rođendan 50 maraka pa sam ja prva od tih para uvela internet u svoju kuću! Tako da to nikad neću zaboraviti. A vise znam 2000. od 2004. ne znam kako.Koje prve letnje OI pamtite? Ja Atlantu, sećam se odbojkaških mečeva i strelkinje Ivošev Aleksandre. Atinu sam skroz iskulirao.
Tek 2016. kada sam bio osmi razred lol, doduše tada sam trenirao odbojku pa je i imalo smislaKoje prve letnje OI pamtite? Ja Atlantu, sećam se odbojkaških mečeva i strelkinje Ivošev Aleksandre. Atinu sam skroz iskulirao.
Koje prve letnje OI pamtite? Ja Atlantu, sećam se odbojkaških mečeva i strelkinje Ivošev Aleksandre. Atinu sam skroz iskulirao.
Olimpija 776. prije KristaKoje prve letnje OI pamtite? Ja Atlantu, sećam se odbojkaških mečeva i strelkinje Ivošev Aleksandre. Atinu sam skroz iskulirao.
Pa ne znam, logičan razlog bio bi kompleksna struktura države i decentralizovanost, a možda jednostavno nismo sportska nacija! Fizički nismo ni po čemu iza Hr i Srb, ali nešto fali. Sport nam je na jako niskim granama...@Evrovizija2024 Zašto je BiH toliko slaba u sportu? Zemlja od preko 3,5 miliona stanovnika, samo Federacija 2,2, a samo 5 sportista na Olimpijskim igrama. Toliko imajuTogo i San Marino. Bar da neko stigne do završne faze, nekog finala.
Ja se nešto malo sećam Barselone '92. i nešto više Atlante.

Ništa se ni ne očekuje od pudravca Vučića i Dodika... izvinite ako je uvreda!Al je majdov opleo po svima .
View attachment 24355