Nanervirao sam se oko Donne sinoc, nikako da zavrsi, a toliko sansi je imala lako da dobije, ne znam dal je ne muci neka povreda. Svakako bas mi je drago da je uspela uci u pf.Donna Vekić je uspjela ući u polufinale teniskog olimpijskog turnira, jbt.
Kako ova rečenica nadrealno zvuči
Kosu sam počupao gledajući tu boleštinu od meča.

Treba uzeti u obzir i da veliki broj sportista iz BIH koji se izjašnjavaju kao Srbi i Hrvati, nastupaju za Srbiju i Hrvatsku, a ne BIH. Tako da i to sigurno ima uticaja.Pa ne znam, logičan razlog bio bi kompleksna struktura države i decentralizovanost, a možda jednostavno nismo sportska nacija! Fizički nismo ni po čemu iza Hr i Srb, ali nešto fali. Sport nam je na jako niskim granama...
View attachment 24357
Naravno da utiče...Treba uzeti u obzir i da veliki broj sportista iz BIH koji se izjašnjavaju kao Srbi i Hrvati, nastupaju za Srbiju i Hrvatsku, a ne BIH. Tako da i to sigurno ima uticaja.

Uguzila se u Međunarodni olimpijski odbor.Nego sta Kolinda radi u njenom boksu?

KevaUguzila se u Međunarodni olimpijski odbor.
Jučer je čak dodijeljivala medalje džudašicama

Ima uticaja bas zato sto je toliko losa infrastruktura da svi koji imaju izbora biraju bilo sta drugo. Svi pazarci predstavljaju srbijuTreba uzeti u obzir i da veliki broj sportista iz BIH koji se izjašnjavaju kao Srbi i Hrvati, nastupaju za Srbiju i Hrvatsku, a ne BIH. Tako da i to sigurno ima uticaja.