Nanervirao sam se oko Donne sinoc, nikako da zavrsi, a toliko sansi je imala lako da dobije, ne znam dal je ne muci neka povreda. Svakako bas mi je drago da je uspela uci u pf.Donna Vekić je uspjela ući u polufinale teniskog olimpijskog turnira, jbt.
Kako ova rečenica nadrealno zvuči
Kosu sam počupao gledajući tu boleštinu od meča.
Treba uzeti u obzir i da veliki broj sportista iz BIH koji se izjašnjavaju kao Srbi i Hrvati, nastupaju za Srbiju i Hrvatsku, a ne BIH. Tako da i to sigurno ima uticaja.Pa ne znam, logičan razlog bio bi kompleksna struktura države i decentralizovanost, a možda jednostavno nismo sportska nacija! Fizički nismo ni po čemu iza Hr i Srb, ali nešto fali. Sport nam je na jako niskim granama...
View attachment 24357
Naravno da utiče...Treba uzeti u obzir i da veliki broj sportista iz BIH koji se izjašnjavaju kao Srbi i Hrvati, nastupaju za Srbiju i Hrvatsku, a ne BIH. Tako da i to sigurno ima uticaja.
Uguzila se u Međunarodni olimpijski odbor.Nego sta Kolinda radi u njenom boksu?![]()
KevaUguzila se u Međunarodni olimpijski odbor.
Jučer je čak dodijeljivala medalje džudašicama![]()
Ima uticaja bas zato sto je toliko losa infrastruktura da svi koji imaju izbora biraju bilo sta drugo. Svi pazarci predstavljaju srbijuTreba uzeti u obzir i da veliki broj sportista iz BIH koji se izjašnjavaju kao Srbi i Hrvati, nastupaju za Srbiju i Hrvatsku, a ne BIH. Tako da i to sigurno ima uticaja.