Olimpijske igre

Sa koliko medalja procenjujete da ćemo završiti ove OI?

7
(2 imamo tj strelci + Đoković, zatim 1 basketaši, 1 odbojkašice, 1 košarkaši, 1 neko iz tekvonda, 1 neko iz rvanja, i Ivana Španović kao rezerva ako neko od ovih zezne pa osvoji i ona, mada male su šanse jer je do skoro bila povređena)

Oko 5, ne očekujem više. Možda bi Adriana Vilagoš mogla iznenaditi u atletici...

Mislim da ćemo imati 6 ili 7...
2 zlata 2 ili 3 srebra i 2 bronze.... ako bude više super... ali ne verujem! Dakle strelci, Novak, košarka, basket, odbojka (u rvanje i taekvondo nisam sto posto siguran ali neka bude to dvoje).... Španovićeva kao zamena!

Sa koliko medalja procenjujete da ćemo završiti ove OI?
I meni pet medalja deluje kao nešto krajnje realno. Doduše, imamo solidne šanse u atletici i rvanju. Takođe, možda košarkaši, basketaši i odbojkašice urade nešto, mada je konkurencija prilično jaka. Očekivanja su mi skromna.

Novak je sjajan, jako bih voleo da uzme zlato jer je ovo definitivno poslednja šansa da postane olimpijski šampion (iako je i samo finale značajan uspeh). Milica Žabić je apsolutni hit ovih Igara i nadam se da će nastupima i ponašanjem uspeti da usmeri pažnju na sebe i sport, kao što je recimo Mandićka uradila nakon medalje.

Sa druge strane, Kukolj i Majdov (opet) su izjavama pokazali koliko su prosti i neprofesionalni. Majdov je def. izgubljen slučaj, a OKS bi nesportsko ponašanje i ispade, poput onog nakon poraza od pre neki dan, trebalo da sankcioniše.

Ja bih se zadovoljio i da samo Novak sutra osvoji to zlato, a ostali ne moraju ništa. Ali nažalost, ne očekujem da će Nole sa povređenim kolenom uspeti da pobedi Alkaraza koji je u punoj snazi. Ostaje samo da se nadam u neko čudo. Košarkaši su mi takođe dragi, voleo bih i njih da vidim u finalu.

Rvač Andrija Mićić je veliki favorit u svojoj disciplini to treba ispratiti.
Andrijana Vilagoš je isto jako dobra u bacanju koplja i mlada je ima mesta za napredak u budućnosti.
Ovo ostalo se slažem sa vama, neka medalja ili možda čak nekoliko se očekuje u timskim sportovima.

Rts nece prenositi finale 100m, bitnija rekreativna utakmica propalih odbojkasa xDDD

Back