Olimpijske igre

Bilo bi super da neko iznenadi medaljom od koga se ne ocekuje.
Steta sa odbojkasice, mislim da su dobile prvi set bila bi druga prica, ali svakako nema previse sta da im se zameri.

Koliko mi je žao kad vidim da pljuju Ivanu Španović po Tviteru, govore kako je došla na ekskurziju, znači strašno, bedno i maliciozno... a žena toliko toga učinila za srpsku atletiku, probudila interesovanje kod omladine, toliko toga osvojila na svetskim prvenstvima...

Koliko mi je žao kad vidim da pljuju Ivanu Španović po Tviteru, govore kako je došla na ekskurziju, znači strašno, bedno i maliciozno... a žena toliko toga učinila za srpsku atletiku, probudila interesovanje kod omladine, toliko toga osvojila na svetskim prvenstvima...

Ljudi ne umeju da cene ono što imamo. I svi se prave pametni i svi bi to umeli bolje. A pojma nemaju kako ti sportisti žive niti kroz šta prolaze. Povrede, pa onda opet ulaženje u formu, borba sa očekivanjima, pritiskom.. misle da je to lako..

Steta za odbojkasice stvarno ali nema se sta zameriti. Nazalost, ovde je selektor bio najslabija karika (dobro je da je barem imao obraza da sam ode umesto da nastavi da nas cascava svojim bravurama i dalje........poput recimo Piksija u fudbalu). Treba se pregrupisati i gurati dalje.

Je l' on to upravo rekao ponovo naša Tijana Vilagoš?

Tesi me sto blista pod pritiskom 3 serija je njena samo da ne prekine to sad

Tesi me sto blista pod pritiskom 3 serija je njena samo da ne prekine to sad

Pa makar da bude u top 12 ako može. Ali se nadam da ima u sebi da prebaci 62. Ipak je njen lični rekord 64,42.

Svaka cast ovoj hrvatici Sari, koliko sam cula najboji rezultat ove godine joj bio 55m sad bacila 64 bas onda kada treba

Vaterpolisti ce nas sigurno dokrajciti u to ne sumnjam nazalost

Nema vajde od vaterpolista.

Ove igre pocele sa velikim ocekivanjima da bi se zavrsile sa velikim razocarenjima.

Back