Ta djevojka je stvarno fenomen, od onog senzacionalnog zlata u Riju 2016., pa onda opet osrednji i slabi rezultati, ozljede, svašta nešto, i sad opet dođe u Pariz i kontra svih predviđenja baci drugi hitac kvalifikacija. Stvarno wtf scenarij do bolaSvaka cast ovoj hrvatici Sari, koliko sam cula najboji rezultat ove godine joj bio 55m sad bacila 64 bas onda kada treba
Vaterpolisti ce nas sigurno dokrajciti u to ne sumnjam nazalost
Ta djevojka je stvarno fenomen, od onog senzacionalnog zlata u Riju 2016., pa onda opet osrednji i slabi rezultati, ozljede, svašta nešto, i sad opet dođe u Pariz i kontra svih predviđenja baci drugi hitac kvalifikacija. Stvarno wtf scenarij do bola![]()
Da, pa poklanjao mu je neke medalje, bilo je par neprijatnih prijema lol (ako misliš na AV). Sada je baš komentarisao ovaj na RTS da su ga zvali Italijani, a on je hteo da ispoštuje Ruse, šta god, čudna računica.
Iz odbojkaskog saveza demantovali su da je otisao nego da ce tek sve razmatrati i doneti odlukeDa, na njega mislim. Zanimljivo. A za ovo sa Rusima, baš čudna odluka, mada svakako ako je on zadovoljan tako, niko drugi nema šta da kaže.
Gvidetiju je valjda istekao ugovor, mada svakako je dobro da je otišao, i prošlogodišnja medalja je bila više na kvalitet ekipe nego što je on tu imao zasluge.
Razbiju nas Ameri u vaterpolu i onda sad pobijedimo Španjolsku.
Ovo je sve ludo moja Slavice
Nemojte brzati polako...