Olimpijske igre

Lana Pudar je na 100m leptir stilom zauzela ukupno 17. mesto, a u polufinale ide njih 16. Stavili su je kao rezervu, ali u suštini to joj je to. U sredu ponovo pliva u kategoriji 200m leptir, možda tada bude uspešnija.

Jovan Lekić, plivač iz BiH, eiminisan je sa OI, jer nije uspeo da bude među najboljih 8 u 400m slobodnim stilom.

A jel ja sam bila ubedjena da ona pliva 100m ajde valjda je nece ovo demoralizovati al tesko da ce biti od nje ista ovde dok ne ode u ameriku

Pa čeka se delfin 200m, tu vjerujem da će se plasirati barem u polufinale. Biće i bacanje kugle Mesud Pezer, tu bi isto moglo biti nešto s obzirom da je prošli put bio u finalu.

Na 100m je bila 17. od 32, dok za 200m treba biti u top 16 od 21, pa su veće šanse i za nju i našu Anju Crevar.

Naša štafeta 4x100m slobodnim stilom nije uspela da se plasira u finale, zauzeli 11. mesto.

Ništa novo, ovo su četvrte ili pete igre da Zorana ne napravi rezultat. Jednom je bila blizu medalje i tu se priča, za sada, završava.

Deluje mi da ona sebi napravi nekakvu blokadu od prevelike želje, pošto po rezultatima sa takmičenja znamo da ume sa nosi sa najjačom konkurencijom. Barem više ne najavljuje medalje na sva zvona kao ranije.

Last edited:
Nisam ispratio otvaranje, ali onaj deo ceremonije na Trokaderu sa pogledom na kulu je bio prelep. Mali improvizovani stadion oblikom podseća na stadion u Atini gde su bile prve moderne igre.

Ne bih da budem Mira Alečković ali meni je otvaranje bilo malo jezivo 😂😂😂 Deo sa Gojirom i sam kraj su najbolji

Jao bože nisam tenis gledao od kako je pre skoro 20 godina krenula pomama kod nas zbog Đokovića, evo sad pustio Nadala i Alkaraza da vidim, Nadal i dalje vadi gaće iz guzice stalno 😭

Nije loše prošao prvi dan. Danas finale u 10m pucanje.
Mene je uvek smaralo da gledam otvaranje OI ili SP, pa i Evrovizije.
Odgledam naše na defileu i to je to.

Gledao sam malo surfanje sinoć. Snimili obalu u jednom momentu i reko’ nema šanse da je ovo Evropa haha kad ono na Tahitiju, Francuska Polinezija.

Napravljen rekord za najveću udaljenost od grada domaćina. Pre toga su 1956. na OI u Melburnu konjički sportovi bili održani u Stokholmu iz nekog razloga.

Back