Olimpijske igre

Baš mi je drago za Novaka, posebno što se vratio tenisu nedavno posle operacije.

Iskren da budem nisam verovao da može da dobije. Ovaj meč je dobijen isključivo mentalnom snagom i drago mi je da je konačno u kolekciju dodao i to zlato na OI i više ne može ništa da mu spočitava status najboljeg tenisera ikada.

Ja sam rekao pre meča da je jedini način kako vidim 2:0 taj da Novak ima savršen dan serviranja i da bude 7:6 7:6. Svedok mi je @Ro97

I tako je nekako i bilo.

Alkaraz nije odigrao loše. Daleko od toga. Igrao je zaista punom snagom i retko je grešio. Ali Novak je u ključnim momentima bio mentalno stabilniji.

Obično ne pratim teniske mečeve, jer je to kidanje živaca, ali ovo sam ispratio od početka do kraja. Nema se šta reći, čovek je nestvaran. Svaka čast i naklon do poda. Stvarno ne znam ko bi u ovom momentu mogao da napravi ovako nešto, nakon povrede i svih okolnosti.

Uspeo je i u tome. Da u jednom momentu ujedini i one koji ga ne vole i koji ga vole :D.

Ma svako ima pravo da kaže da mu je neko antipatičan ali što se samog sporta tiče nema mu ravnog i to je činjenica.

Back