Olimpijske igre

Po mom mišljenju, nije ništa tragično. Mnogima je medalja i dalje misaona imenica i istu nije nimalo lako osvojiti, kako se to možda nama čini. Svi sportisti sveta se 4 godine punom parom spremaju upravo za Olimpijadu, često su nijanse u pitanju, kao i faktor sreće, koji je recimo nas maksimalno zaobišao ove godine. Tako je kako je, u Tokiju je bilo 9, sada će biti manje. Možda već u LA-u bude dvocifren broj, apsolutno nema mesta razočarenjima.

Neće ih biti ni mojih prognoziranih 6 na kraju kako se odvija situacija!

Katastrofa. Adriana vilagos jedina preostala nada za medalju i to treba srece znaci 4 medalje nedostizno

Nadam se da ce posle ovoga prestati da forsiraju nebitne flop basketase

Ja baš čekam danas Duplantisa da gledam. Naravno zanimaju me i ostali, da li mogu da mu pomrse konce :D.
Covek klasa za sebe ajde neko da zablista konacno. Tolko svetskih rekorda mora sad jos jedan da padne

Glavna atrakcija ovih igara def zensko finale 400mp ako ga bude uopste hahah

Gledam sad gredu i za sad su sve 4 od 8 gimasticarka pale. Prokleta olimpijada

Edit evo pala i peta ahahahah

razbija stereotipe o tenisu kao sportu za gospodu koja pije viski.
obrovac-medicinska.gif

Katastrofa. Adriana vilagos jedina preostala nada za medalju i to treba srece znaci 4 medalje nedostizno

Nadam se da ce posle ovoga prestati da forsiraju nebitne flop basketase
Pre bih rekao Aleksandra Perišić u tekvondou! Ovo ostalo sve može da isklizne iz ruku... Sa žrebom nismo dobro prošli ni u jednom timskom sportu!

Po mom mišljenju, nije ništa tragično. Mnogima je medalja i dalje misaona imenica i istu nije nimalo lako osvojiti, kako se to možda nama čini. Svi sportisti sveta se 4 godine punom parom spremaju upravo za Olimpijadu, često su nijanse u pitanju, kao i faktor sreće, koji je recimo nas maksimalno zaobišao ove godine. Tako je kako je, u Tokiju je bilo 9, sada će biti manje. Možda već u LA-u bude dvocifren broj, apsolutno nema mesta razočarenjima.
Nije totalna tragedija, ali da jeste jedan ozbiljan debakl za sada jeste.. za sledeće OI smanjiti nagrade ili ih reći posle samih igara, ne vršiti pritisak i ne prognozirati ništa! Ovih 200.000 € više vidim kao promociju režima i pokušaj da se prikaže kako smo mi kao država napredovali ekonomski i kako imamo novca!

Istina, pritisak i očekivanja takođe mogu negativno uticati na njih. Verujem da su basketaši podlegli upravo pritisku najvećeg favorita. Takođe, imamo pravo da budemo ambiciozni i očekujemo medalje, ali nemamo pravo da osuđujemo naše predstavnike. Ako smo mi razočarani, zamislite kako je njima koji tamo stoje ispred državne zastave, samim tim ispred svih nas.

Bravo za Novaka! Nema sta, stvarno je majstor i gospodar ove igre. Konacno je osvojeno i olimpijsko zlato, tako da je kolekcija kompletirana.

Basketasi su podbacili totalno. Nadao sam se da ce proigrati do kraja, medjutim evidentno nisu bili spremni ni psihicki ni fizicki. Zasluzeno ispadanje.

Kosarkasi....ocekivano mucenje sa Juznim Sudanom. Steta sto u (eventualnom) polufinalu idemo na SAD ali treba i doci do te utakmice. Mislim da cemo sa Australijom lakse izaci na kraj nego sa Juznim Sudanom, koliko god cudno zvucalo, ali samo ako budemo na potrebnom nivou.

Vaterpolisti na momente bljesnu ali nema ovde kvaliteta (ni blizu) za neku od medalja. Prolazak grupe je njihov maksimum.

Nije totalna tragedija, ali da jeste jedan ozbiljan debakl za sada jeste.. za sledeće OI smanjiti nagrade ili ih reći posle samih igara, ne vršiti pritisak i ne prognozirati ništa! Ovih 200.000 € više vidim kao promociju režima i pokušaj da se prikaže kako smo mi kao država napredovali ekonomski i kako imamo novca!
TO je sve zbog onog minijaturnog Expa.

Ko je nas pobedio u basketu.. Litvanija koja gubi sad 19-6 u polufinalu. Očajna utakmica s njihove strane.

Na šta smo i mi i Srbija spali pa nas u vaterpolu pobjeđuju i/ili namuče tamo neke Amerike, Japani i Australije, strašno. To su nekoć bile ekipe za napucavanje, a sad...

Nažalost, mislim da će kroz prvenstva i Olimpijade biti sve teže nama "malima" izboriti se, nema gdje se nisu razmnožile anglofone i azijske ekipe i sportaši, jezivo.

Back