Covek klasa za sebe ajde neko da zablista konacno. Tolko svetskih rekorda mora sad jos jedan da padneJa baš čekam danas Duplantisa da gledam. Naravno zanimaju me i ostali, da li mogu da mu pomrse konce.
razbija stereotipe o tenisu kao sportu za gospodu koja pije viski.
Pre bih rekao Aleksandra Perišić u tekvondou! Ovo ostalo sve može da isklizne iz ruku... Sa žrebom nismo dobro prošli ni u jednom timskom sportu!Katastrofa. Adriana vilagos jedina preostala nada za medalju i to treba srece znaci 4 medalje nedostizno
Nadam se da ce posle ovoga prestati da forsiraju nebitne flop basketase
Nije totalna tragedija, ali da jeste jedan ozbiljan debakl za sada jeste.. za sledeće OI smanjiti nagrade ili ih reći posle samih igara, ne vršiti pritisak i ne prognozirati ništa! Ovih 200.000 € više vidim kao promociju režima i pokušaj da se prikaže kako smo mi kao država napredovali ekonomski i kako imamo novca!Po mom mišljenju, nije ništa tragično. Mnogima je medalja i dalje misaona imenica i istu nije nimalo lako osvojiti, kako se to možda nama čini. Svi sportisti sveta se 4 godine punom parom spremaju upravo za Olimpijadu, često su nijanse u pitanju, kao i faktor sreće, koji je recimo nas maksimalno zaobišao ove godine. Tako je kako je, u Tokiju je bilo 9, sada će biti manje. Možda već u LA-u bude dvocifren broj, apsolutno nema mesta razočarenjima.
TO je sve zbog onog minijaturnog Expa.Nije totalna tragedija, ali da jeste jedan ozbiljan debakl za sada jeste.. za sledeće OI smanjiti nagrade ili ih reći posle samih igara, ne vršiti pritisak i ne prognozirati ništa! Ovih 200.000 € više vidim kao promociju režima i pokušaj da se prikaže kako smo mi kao država napredovali ekonomski i kako imamo novca!
Ima jedan baksuz. Glavni baksuz.Nas ko da je neko prokleo za medalje .