Olimpijske igre

Ajmo odbojkašice sada... pa da se nadamo da će biti bar dve bronze... nažalost mislim da će nam se Australija osvetiti na ženskom turniru u košarci...!

Ocekujem veceras mec u 5 setova.
Mada mozda nase i iznenade.
Kosarkasi dobili najbitniji mec na Olimpijadi, dobra je stvar sto cemo u mec za trece mesto uci mnogo bistrije glave nego protivnik. Ta bronza nam je nazalost maksimalan domet ovog puta.

Ja ne volim francusku ni francuski ni nista u vezi nje a ucila sam jezik i u osnovnoj i u srednjoj. I ove igre su mi sad bas onako teske, eto. Italiju volim dok ne igramo sa njima.

Ivana, imam planetu i tek sad kuvam rucak pa posle njega bindzujem iznova po obecanju 😂

Btw kakav je Brazil jel ko pratio sada kako su igrali?

Ja ne volim francusku ni francuski ni nista u vezi nje a ucila sam jezik i u osnovnoj i u srednjoj. I ove igre su mi sad bas onako teske, eto. Italiju volim dok ne igramo sa njima.

Ivana, imam planetu i tek sad kuvam rucak pa posle njega bindzujem iznova po obecanju 😂

Btw kakav je Brazil jel ko pratio sada kako su igrali?

Jako mlada ekipa. Trenira ih Aco Petrović brat Dražena Petrovića.

Dobri su ali treba im još vremena da postignu neki rezultat.

Sad gledam na wikipediji i upoređujem Pariz i Tokio....

🇷🇸 Tokio 9 Pariz 2 (za sada)
🇭🇷 Tokio 8 Pariz 5 (za sada)
🇭🇺 Tokio 20 Pariz 8 (za sada)
🇧🇬 Tokio 6 Pariz 0 (za sada) 😱
🇷🇴 Tokio 4 Pariz 7 (za sada) 👏
🇹🇷 Tokio 13 Pariz 2 (za sada) 😱
🇸🇮 Tokio 5 Pariz 1 (za sada)
🇬🇷 Tokio 4 Pariz 6 (za sada) 👏
Ostali abitni...

Dakle samo Grčka i Rumunija su bolje ovde nego u Tokiju...
Rumuni da se zahvale svojoj plivačkoj senzaciji Davidu Popoviču. A Turci će tek da se namlate medalja u rvanju i dizanju tegova. Grci su baš odlični u ovom ciklusu, Bugari dileje kao i mi, Hrvatima svaka čast. Slovenci razočarenje. Naši kataklizma.

Ja sam je obišao. Lepa zemlja ali u sportskom kontekstu mi na živac idu.

Bravo za Svetislava Pešića i za sve što je rekao novinarima. I ja se pitam, ko ste vi? Odakle ste i za koga to navijate ?

Back