Olimpijske igre

Meni je italija generalno uzas turisticki u teoriji vrh vrhova al pretvorili su drzavu i diznilend + seljadija, najveci seljaci u evropi posle spanaca

A svaki put nas oderu i kad dodjemo 100x jaci i opet ce

Francuska - Kanada, ko da je preslikana utakmica naših i Australijanaca. Mada dobro, pretpostavljam da nije baš lako igrati pored ovakve publike, ali Kanađani ko da su isprepadani u startu. Valjda će se dići u nastavku inače im je mrka kapa. +16 za Francusku na poluvremenu.

Nemojte da se lazemo, Pesic je odavno za penziju covek.
I ne, nije njegova zasluga ovo. Pogurao nas je individualni kvalitet pojedinaca i katastrofalna igra Australije kroz skoro celo drugo poluvreme.
Uspeh svakako, ali za padanje u nesvest nije.
U ovom mecu mislim da nema preokreta, mnogo bi bilo tri puta u istom danu.

Utakmica je bila odlična, Pešić je vrhunski trener, a Australija ima odličan tim. U kojim iluzijama treba biti pa da se očekuje neka lagana pobeda protiv bilo koga u četvrtfinalu Olimpijskih igara? Za početak predlažem svima da ne čitaju domaće medije i medijakw stručnjake u vezi bilo čega. To pomaže da se stvori mnogo realnija slika svega

Znaci 2 Kenijka je ipak uzela srebro na 5000m. Meni se cinilo da je Etiopljanka nju prvu gurala, ali rekoh orkud znam sta se desilo kada se juce pojavile info da je diskv.

Smanjila Kanada.

Sad će da ih prestignu.

3 preokreta danas.

Ili ipak ne :D. Očajna Kanada u slobodnim bacanjima.

Ponovo su u dvocifrenom zaostatku. Ovo je dosad još bilo i OK, ali ko da naprave par koraka napred pa se vrate unazad. Ne ide im izgleda danas.😀

Svaka čast na ovoj igri nema šta. Kanada zasluženo ide kući a Francuska ide dalje.

Mislim da bi to bilo to. 😀
Odakle je pogodio trojku, svaka čast. 😀

Ne sviđa mi se što se potencijalno borimo sa domaćinima za bronzu 🤒 Mada dobro top 4, treba zasluziti medalju, ne sviđaju mi se ni Nemci, a sa nekim moramo

A bzvz, ako je tako.🤔
Meanwhile, nova medalja za Grčku, zlato u skoku u dalj za muškarce. Potpuno zasluženo, dečko bukvalno sve skokove (osim poslednjeg koji nije igrao ulogu) preko 8.20.

Ne nerviram se, ali ovaj naš trener Italijan imao je zaista čudne postupke u korist Italije u prvom setu da mi je postao sumnjiv.

Ako misliš na onaj nepotreban challenge usred poena koji je dao poen Italiji tu je i meni bio sumnjiv :D.

Ne smeš da zaustavljaš poen tako ako nisi siguran šta je. Postoje posledice i platili smo debelo.

Možda čovek bio siguran. 🤣
Zezam se, uključujem se tek sad, rekoh hajde da ispratim do kraja kad sam već krenula ovo, a i pomešala sam termine. 😆

Ako misliš na onaj nepotreban challenge usred poena koji je dao poen Italiji tu je i meni bio sumnjiv :D.

Ne smeš da zaustavljaš poen tako ako nisi siguran šta je. Postoje posledice i platili smo debelo.
Na to i na izmene na kraju koje nisu bile potrebne, ali traziti celindz u sred poena u kome je sve bilo otvoreno kome ce poen otici je necuveno i ne da je sumnjivo nego providno. Trazila bih istragu protiv njega

Na to i na izmene na kraju koje nisu bile potrebne, ali traziti celindz u sred poena u kome je sve bilo otvoreno kome ce poen otici je necuveno i ne da je sumnjivo nego providno. Trazila bih istragu protiv njega

Ne verujem da je nešto namestio iskreno ali bilo je potpuno bespotrebno kad znaš da poen ide drugoj strani ako si pogrešio. Mogao se poen nastaviti i još su naše devojke tad imale loptu.

Ne verujem da je nešto namestio iskreno ali bilo je potpuno bespotrebno kad znaš da poen ide drugoj strani ako si pogrešio. Mogao se poen nastaviti i još su naše devojke tad imale loptu.
Sumnjivo sumnjivo

Back