Olimpijske igre

Svaka cast na svemu pokazanom, sut nije isao u poslednjoj cetvrtini, ali su se i amerikanci digli iz pepela. Pokazali su bar da mogu da igraju i protiv USA i da im pariraju. Nista ne zameram.

Ja sam mislila da neka Bozija pravda postoji i eto verovala sam u čudo kad smo već vodili cele 3 četvrtine. Ali izgleda da ipak zlo pobeđuje pa me banujte ako želite posle ovoga.

nije to nadmetnost, to je balkanoidski mentalitet da je kraj 5 minuta pre kraja.

EDIT: na amere misliš, nisam ni provalio

Na amere da. Ali ok to je njihovo ponašanje. Samo boli jako sada sve ovo ali ok. Samo se nadam da će bar bronza biti naša

Uopste imao sam osecaj da su u poslednjoj cetvrtini svi bili oprezni oko suteva na kos, ali to je razumljivo, mi smo se toliko svi uprpili, zamislite tek kako je njima bilo, stegne se ruka, noge teske, srce hoce da iskoci…

Ja sam mislila da neka Bozija pravda postoji i eto verovala sam u čudo kad smo već vodili cele 3 četvrtine. Ali izgleda da ipak zlo pobeđuje pa me banujte ako želite posle ovoga.

Kakva crna pravda na OI gde se Amerima gleda kroz prste, za doping ne sme ništa da se kaže, domaćinima se namešta žreb, jednoj nebitnoj Rumuniji sudi za nepostojeće gaženje linije u korist Amerike itd itd

Spora je pravda ali dostižna.

Francuzi, you have one job!

Ja iskreno ne navijam ni za koga, možda ispratim čisto radi utakmice.

Nevolja je što je utakmica za bronzu u subotu u 11 ujutro, imaju praktično manje od dana, valjda će uspeti da ostave ovo iza sebe.

Pardon nešto više od dana, ne znam više ni šta pišem. 🤣🤣

Ako se uvek spremis za najgore ne mozes se opet razocarati 😔

Mogli smo mi i do pf da ne dodjemo, tako da je sve ovo sjajno. Nadajmo se bronzi! 💪🏻

Jeste da bi bio istorijski momenat da su dobili Amere, ali sta sad.

Back