Olimpijske igre

Znalo se od pocetka sta ce se desiti nisam htela da ocekujem nista i opet sam sjebana

Meni je ovo prva košarkaška utakmica koju sam odgledao od prvog do poslednjeg minuta. I verovatno poslednja.

Dobro, to niko ne spori, ali ono, ne možeš a da ne budeš razočaran barem malo. 😐😀
Naravno, pogotovo sto su ih razbucali prve 3 cetvrtine, ali emocije su to, sve je razumljivo, nazalost ocekivao sam da ce poslednja cetvrtina otprilike takva biti kakva je bila ali sam se nadao da ce nekako uspeti da zadrze tu prednost koju su napravili…

Šteta. Nisam mnogo razočaran jer nisam očekivao pobedu, čak i na +15 sam negde slutio da će u poslednjoj četvrtini nagaziti na max i to se i dogodilo. Bezveze što nisu uspeli da zadrže full koncentraciju do kraja, ali šta da se radi. Kapa dole za prikazanu igru svakako i negde verujem da možemo do bronze.

A od američke bahatosti i njihove prepotentnosti i "bitnosti" u odnosu na ceo svet mi se ke*a iskreno. Odvratni su mi da nema dalje.

Veliki naklon za košarkaše!
Nisam verovao da mogu ovako jako da odigraju!
Moje trenutno stanje u jednoj slici je ovakvo i ako sam sa KK Partizan već doživeo toliko bolnih poraza i mislio sam da nikada neću ni približnu takvu emociju moći da osetim.

Attachments

• Screenshot_20240809_000652_Instagram.webp
    Screenshot_20240809_000652_Instagram.webp
    74.2 KB · Views: 9
Dobro da nisam gledao košarku jer bih verovatno gađao televizor nečim u poslednjoj četvrtini i učinio nepopravljivu štetu.

Baš mi je žao košarkaša. Celu utakmicu vodiš i pariraš im i onda u poslednjoj četvrtini te slome. Negde sam i očekivao da će nas stići rezultatski, ali sam se opet nadao da će ipak uspeti da izdrže i da im se odupru. Nema im se šta zameriti, odigrali su ovaj meč i iznad svojih mogućnosti i pogađali mnogo toga što nisu uspevali u prethodnim mečevima.
Najgore je što se ovakva utakmica desila u polufinalu, ne znam da li će nakon ovoga uspeti da iznađu snage za još jednu dobru utakmicu i dobiti Nemce u meču za bronzu.

Polomih nokte gledajući 😭
Presudila je njihova duža klupa, i Jokićeva 4. lična jer u završnici nije smeo agresivnije da brani 😭
Dobili bi da su tu bili S. Jović ili Lučić/Kalinić...

Ima šampionsko srce ovaj tim!
Na kraju je bilo praktično na jednu loptu s ekipom koja ima 4 mvp igrača, i u kojoj za jednog Tejtuma nema mesta pored Karija...

Prvi put ne očekujem da padnu u meču za bronzu.
I jedva čekam sledeću Olimpijadu, samo da se kvalifikujemo...

Ja sam jedva spavao a trebam pregurati ceo radni dan danas.

Ne znam, pitam sebe sto puta zašto mi je ovoliko stalo , ali stalo mi je i to je to. Njima se ništa ne može zameriti pa ni one greške pri kraju i to što su prosuli prednost je deo toga što USA ima dužu klupu od nas plus pritisak u odbrani i umor čini svoje.

Šta god dalje napravili za mene su oni zaista heroji u smislu da se nisu predali i pokazali su najboljem da su dostižni.

Najbitnije da smo živi i zdravi
A sve će doći na naplatu kad tad!!!!!!!!!!!!!!!
Sreća da sam celi avgust ispovređivana pa mi ovo dođe ko normalni finiš tog stanja

Najbitnije da smo živi i zdravi
A sve će doći na naplatu kad tad!!!!!!!!!!!!!!!
Sreća da sam celi avgust ispovređivana pa mi ovo dođe ko normalni finiš tog stanja
Procitah „fetiš” 🤭 Ali dobro na slicno dodje u ovoj situaciji 🤣

Back