Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ma dolazi Madam Piano sa Eternal Love 2.0 i osvaja Evroviziju
E ovo je vec nesto jako pobesno i neobicno, a tako kvalitetno...ona je stvarno gospodjetina koja je otisla iz ovog sljama koji trenutno vlada muzikom kod nas.

Mislim da je prije par godina bilo priče da se vraća sa novim albumom, ali koliko vidim, još se nije desilo. Eto joj PZE taman za promociju 🙌

Pa kvalitet nikada ne moze da izadje iz "mode"....njene pesme su stare vise od 20ak godina a i dalje su sveze, aktuelne, veoma dobre. Fali neko danas kao sto je ona bila. Ona bi bas bila dobra za naseg predstavnika.

Na nekoj konferenciji u Zagrebu. Ima video na yt, ali sad vidim da ga je EBU blokirao zbog autorskih prava 😂

Presmešno mi je kako se izvlače pesme od Karleuše koje bi kao bile ESC potencijal, prvo što Miloš kaže, nijedna nije originalna kompozicija, a i sve su pesme od pre 15-20 godina. Jednostavno joj je vreme prošlo, dostigla je vrhunac u jednom momentu ali nije uspela da se zadrži na njemu, ma koliko god se pretvarala da je i dalje na vrhuncu.

Ma Karla je uvek bila bog marketinga, nikada ona nije imala ozbiljnu karijeru.

I Natasa Bekvalac je jaci igrac od nje. Ona je po hitovima tu malo iza Goce Trzan ali vrhunski marketing to prikriva.

Imala dva solisticka koncerta u 25 godina karijere. O cemu mi uopste pricamo hahah

Meni je isto Karly u kontekstu Evrovizije završila 2012. otprilike, kad je imala par baš ok pjesama koje su imale potencijal. A priče da bi hajp bio veliki jer je ona, da, bio bi, ali bio je i za Konstru a rijetko ko ju je znao. Ali ajde, neka dođe na BEO, što da ne, ako bude dobra, super

I ja mislim da je priča oko njenog učešća na ESC prošlost. Ali ako hoće, neka se prijavi na PZE. Svake godine imamo gomilu nebitnih izvođača sa 0 ESC potencijala, koji ni nakon to učešća ne naprave ništa. Svako ima pravo da učestvuje - sa ili bez talenta, sa ili bez karijere. Shvatili smo do sada da popularnost sama po sebi ne znači i sigurnu pobedu na PZE, mnogo toga još mora da se poklopi.

Pa verovatno hoce.

A i sad mogu da obeleze 20 godina od prve Beovizije i da revijalni deo bude posvecen Tosetu Proeskom. To mi lici na RTS.

Ne,nego će revijalni deo biti posvećen Ujedinjenom Kraljevstvu,kao što je prošle godine bio Italiji i Sanremu,verovatno pomalo i Ukrajini!

Status
Not open for further replies.
Back