Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ma Keba i Goca su tu taman koliko i Neda...samo što je Neda i mogla da ode na esc, uslovno rečeno, a da se zaista i ne osramotimo.
A ovo dvoje su tu radi parade sira i pleh muzike. I ničig drugog.
A Nadici ne funkcioniše grlo ako nema dovoljno alkohola u blizini . ...mora da ga pročisti, inače ne pije žena uopšte.

Ma Keba i Goca su tu taman koliko i Neda...samo što je Neda i mogla da ode na esc, uslovno rečeno, a da se zaista i ne osramotimo.
A ovo dvoje su tu radi parade sira i pleh muzike. I ničig drugog.
A Nadici ne funkcioniše grlo ako nema dovoljno alkohola u blizini . ...mora da ga pročisti, inače ne pije žena uopšte.
Ne diraj mi u teta Nadicu, ona je kao stari benzinac, dok se dobro ne natoči, teško da može da upali. 🤤

Auu, pa ovde sve petarde već bačene...

Ako je stvarno to to što tiče poznatih imena ove godine, radije sam za npr Filipa Baloša koji je anonimus ali opet ima potencijal.

Ajde malo pozitive. 😁
Bice to i bolje nego što očekujete i mislite. Za sad Goca, Keba i Nadica Topčagić potvrdjeni. Idemo dalje sa imenima.
Poselooooo 202 🥰

Ajde kao da je prošle godine neko očekivao Konstraktu, nace se nešto u tih 900 pesama (ako je tačno broj)
Samo da ne batale neku pesmu zbog imena, a i zanima me dosta spisak autora
Al moglo je bez Kebe (nisam fan nikako)
Realno dosta imena koje očekujemo, ne bi bas odmah blic ili tako neko objavio, tipa Tam

Ovde već sahrana, a nije izašao ni zvanični spisak. Bože me sačuvaj. Valjda smo ove godine naučili svi da nekad i podrumare mogu da iznenade?! I to plasmanom u top 5 na ESC-u.

Pa ko bi rekao na PZE 22 da će Naiva npr. pokidati onoliko pesmom?

Ovde već sahrana, a nije izašao ni zvanični spisak. Bože me sačuvaj. Valjda smo ove godine naučili svi da nekad i podrumare mogu da iznenade?! I to plasmanom u top 5 na ESC-u.

Ja sam od Naive očekivao dobru pesmu.
A što se Kebe tiče, informacija je samo da se čovek prijavio na konkurs. To ne znači da će se i naći na spisku učesnika.

Apsolutno! Zato se ne potresam preterano oko imena vec mirno cekam spisak, a potom i objavu pesama jer znam da ce biti makar dve konkurentne pesme za esc.

Status
Not open for further replies.
Back