Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ja mislim ako se desi da je istina da nema teorije da bilo ko drugi pobedi pored nje.

Ja mislim ako se desi da je istina da nema teorije da bilo ko drugi pobedi pored nje.
Pa mislim da ima teorije ali jako su male sanse.

Msm problem bi joj bio sto je pesma vec objavljena i sto ce se njena pobeda uzimati kao sigurna stvar sto ostavlja mogućnost da neko drugi zablista tokom festivala jer ce ljude da smori Marija.

A sa ovako jakog spiska uvek neko moze da zablista.

Nikad se ne zna. Da se takmičila protiv Konstre - šta mislite da li bi Konstra dobila opet? Ja iskreno mislim da bi, baš zbog toga - Marija je odlična, ali dajmo priliku još nekome ko je isto tako odličan.

Vi zaista verujete da će Marija opet da se prijavi na nacionalni izbor? Ona je milijardu puta rrkla na to pitanje da se nikad više neće prijaviti jer "ne bi podnela da završi ni kao druga ni kao sedamnaesta".

Tako kristalna kugla kaže
i-to-je-tako-goran-vesic.gif

Procureli Goca Lazarevic i Keba a nece Marija, ona zivi na pustom ostrvu. Ne verujem dok ne vidim

Pa nije kamen da ne može da promeni mišljenje. Uostalom, nije to u tome da li verujemo već što bi bilo čudno da je ta kugla omanula nas, a za sve ostale tačno prenela, plus ta lista dolazi od istog izvora kao prošle godine kad je leakovana lista, a i sad ovo što je Marija rekla da je pesma samo najava za nešto što nas tek čeka. Realno, imamo zašto da verujemo i da se nadamo.

Vi zaista verujete da će Marija opet da se prijavi na nacionalni izbor? Ona je milijardu puta rrkla na to pitanje da se nikad više neće prijaviti jer "ne bi podnela da završi ni kao druga ni kao sedamnaesta".
Ja sam gledao live sa proslogodisnje Evrovizije kad je Marija bila sa devojkama u Roterdamu i rekla je da nece vise da se takmici a sefica delegacije joj je uzvratila sa "Hoces, hoces..." ❤

A na kraju jedino sa liste pogođena Porodica Amvon koja pobeđuje i onda se sprema za duel sa Familijom Kelmendi 😍

Pa nije kamen da ne može da promeni mišljenje. Uostalom, nije to u tome da li verujemo već što bi bilo čudno da je ta kugla omanula nas, a za sve ostale tačno prenela, plus ta lista dolazi od istog izvora kao prošle godine kad je leakovana lista, a i sad ovo što je Marija rekla da je pesma samo najava za nešto što nas tek čeka. Realno, imamo zašto da verujemo i da se nadamo.

Pa može značiti i najava za novi album, nove pjesme...

Status
Not open for further replies.
Back