Ivana boom lutkica najveća, ali biće potrebno mnogo pratećih vokala da bi se ona našla na ESC-u.A ja Ivanu Boom kako silazi sa plafona na ogromnoj bombi![]()
Pa mislim da ima teorije ali jako su male sanse.Ja mislim ako se desi da je istina da nema teorije da bilo ko drugi pobedi pored nje.
Zbog toga sto sam pre nekoliko dana vredjao Teu Tairovic i mnogi se uvredili.Kako, ali kako si došao do ovog zaključka?
Ja sam gledao live sa proslogodisnje Evrovizije kad je Marija bila sa devojkama u Roterdamu i rekla je da nece vise da se takmici a sefica delegacije joj je uzvratila sa "Hoces, hoces..." ❤Vi zaista verujete da će Marija opet da se prijavi na nacionalni izbor? Ona je milijardu puta rrkla na to pitanje da se nikad više neće prijaviti jer "ne bi podnela da završi ni kao druga ni kao sedamnaesta".
Rekao je i Vucic da se nece kandidovati za predsednikaVi zaista verujete da će Marija opet da se prijavi na nacionalni izbor? Ona je milijardu puta rrkla na to pitanje da se nikad više neće prijaviti jer "ne bi podnela da završi ni kao druga ni kao sedamnaesta".
Jao ne pominji mi to molim te.Rekao je i Vucic da se nece kandidovati za predsednika
I pet pratećih uživo i plus nasnimljeni na matrici.Ivana boom lutkica najveća, ali biće potrebno mnogo pratećih vokala da bi se ona našla na ESC-u.
Pa nije kamen da ne može da promeni mišljenje. Uostalom, nije to u tome da li verujemo već što bi bilo čudno da je ta kugla omanula nas, a za sve ostale tačno prenela, plus ta lista dolazi od istog izvora kao prošle godine kad je leakovana lista, a i sad ovo što je Marija rekla da je pesma samo najava za nešto što nas tek čeka. Realno, imamo zašto da verujemo i da se nadamo.