Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Kolaćiću ja volim Tićoni, mojne se nerviraš na prazno , :p (čito sam te prošlegodine), pusica!
A šta znači ovo ogae član , vidim da to kod nekih stoji a kod nekih ne. Jel se to prolazi kroz neku inicijaciju ?
Konstruktivnoooooo, nema šta!! 🤩🙌😍

Evo dragi moji, čemu još služi Tićoni naš, osim što peva pa zakiva, i da popuni broj učesnuka PZE. Kao lakmus papir za ove razne konstruktivne... 🤭🙌😌

Konstruktor je bio naporan lik, ali ipak nekako pitom koliko god ga netko provocirao. Ne sjećam se da je baš pucao, a ovaj ako ga dovoljno bockaš, sve dijagnoze će se izlit iz njega, to mi je jedina dobra stvar kod Turba, ti meltdownovi
Pa Turbo i Konstruktor su ista osoba lol

• Haha
Reactions: Mrm
Pa Turbo i Konstruktor su ista osoba lol
Po meni nisu, ali dobro, ovome ne treba dugo da pokaže svoje pravo lice, vidiš da s Markom već priča kao da su megalodone zajedno pecali, a kao tek došao, mislim uvijek to radi, jako je providan. Dok Konstruktor nikad nije na takav način pisao i nekome se tako obraćao, koliko se sjećam, a bio je par mjeseci ovdje, i kažem nikad nije prso, a bilo je masu situacija gdje je mogao prsnut

I za Malu se btw pričalo da je MO, a meni i to bilo niđe veze od početka, ja očito imam neku drugačiju perspektivu od većine xD

A šta ako je ovaj envajormentalni čak 3. osoba? 🤭😌🙌

Ma jesu bre haha
Svako neka vjeruje u ono što želi 🙏

Ja poštujem sve vjere

EDIT: A možda je Konstruktor bio na nekim antidepresivima i lijekovima dok je obitavao tu, pa mu se malčice razbistrila glava pa nije imao ispade i meltdownove, a kad se skine s lijekova postane Turbo, može i to biti!

Ja sam za Malu bio ubeđen da je MO zbog presličnog stila pisanja i baš zbog toga što se forumašima obraćala kao da su pecali megalodone od prvog dana.

Kužim.

Inače moja teorija da su K i T dvije različite osobe počiva na tome što sam na wiwibloggs sajtu vidio dragog Turba sa nekim avatarom oficira kako pljuje i vrijeđa Let 3, a ovdje Konstruktor svršavao na Let 3 više od svih lol

Kužim.

Inače moja teorija da su K i T dvije različite osobe počiva na tome što sam na wiwibloggs sajtu vidio dragog Turba sa nekim avatarom oficira kako pljuje i vrijeđa Let 3, a ovdje Konstruktor svršavao na Let 3 više od svih lol
Ma mudar je on, evo sad kaže da je navijao za Konstraktu, a onamo meltdown epskih razmjera prošle godine❤️

Ma mudar je on, evo sad kaže da je navijao za Konstraktu, a onamo meltdown epskih razmjera prošle godine❤️
Ma to je pojeo govno kad je vidio rezultat Konstrakte, pa kao sad mu dobra

Ali za Let 3 sam baš pratio, pljuvačina prije esca na wiwibloggsu, a ovdje Konstruktor nas ugušio sa Let 3, svaki post o Let 3 jbt, ne liči mi takvo ponašanje na Turba, osim ako nije u međuvremenu na svoju podužu listu dijagnoza dodao i bipolarnost, onda stvarno iskrene čestitke 👏

Po meni nisu, ali dobro, ovome ne treba dugo da pokaže svoje pravo lice, vidiš da s Markom već priča kao da su megalodone zajedno pecali, a kao tek došao, mislim uvijek to radi, jako je providan. Dok Konstruktor nikad nije na takav način pisao i nekome se tako obraćao, koliko se sjećam, a bio je par mjeseci ovdje, i kažem nikad nije prso, a bilo je masu situacija gdje je mogao prsnut

I za Malu se btw pričalo da je MO, a meni i to bilo niđe veze od početka, ja očito imam neku drugačiju perspektivu od većine xD
Al ti je ovo teorija kao " Ravna Zemlja" :ROFLMAO:
Ne znam za tog vašeg Turbija ili Konstrukciju sa kojima ste opsednuti , ali mogu vam reći svoj stav:
Elem Let tri obožavam ali pesmica koju su izveli na escu je takva da po meni nisu iskoristili sav svoj potencijal. Otišli su u neku parodiju i pomalo pogubili a najveći hit mi je bio taj kad je stigla depeša iz EBU-a: " Uklonite cvetove odmah, nemojte nam vređati inteligencciju i proveravati naše strpljenje (aluzija na potencijalnu diskvalifikaciju), pa su ti isti cvetići nestali netragom isti tren :) Dakle ništa loše o let 3.
Šta reći, nit sam taj vaš Turboni nit Konstrukcija.

Status
Not open for further replies.
Back