Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Iskreno, ništa
Ona je odlična pevačica, i još nekoliko njih koje su bile kao prateći vokali na evroviziji, ali za konkurs uvek dođu sa nečim ne konkurentnim i dosadnim
Bukvalno, ne znam šta od njih uopšte može da se očekuje, a naročito ako se u obzir uzme kakve su pesme predstavile Bogosavljevićka i Ana Milenković. Uglavnom dosadnjikavo i prevaziđeno, a Sanjina pesma iz 2022. mi je naročiti blam.

znači ima 50 festivala za taj tip muzike, Beogradsko proleće, Sabor narodne muzike Srbije itd. itd., dok za mlađe kantautore praktično ne postoji ništa osim PZEa.

stvarno je dosta više boomeradije, svako u se i u svoje kljuse.

RTS prvo treba da nauči da nije bitan kvantinet nego kvalitet. Sad, videćemo kako će biti ovog PZE-a.
ono što je dobro je da na primeru PZE 2023 vidimo da su skontali da treba da se prilagode mlađoj publici s obzirom da je to mahom demografija koja je zainteresovana za PZE i ESC.

Da se smanji broj pesama na 20 i milina.

Da, lepa je "Nudim ti srce svoje", nažalost nije tada prošla u finale, a bila je u rangu Maje Nikolić, samo 4 SMS glasa manje od nje.

Meni je to najbolja pjesma od svih solo pjesama bivših članica BQ.

Dosta naših bivših pratećih ESC vokala se vratilo u nekoj varijanti na Beo/PzE, ali ja stvarno ne mogu da se setim da je neko imao pesmu vrednu pomena. Ubedljivo najgora mi je grupna sklepotina Osmi vazduh i drugari sa Beovizije i def. su imali najgoru pesma od povratka festivala.

Možda bih izdvojio Jelenu Pajić iz 2022. koja mi je u konkurenciji gore pomenutih bila relativno pristojna, ali mi je falila jača produkcija.

Last edited:
Ona baš nema ni auru sreće, ni auru zvezde, ni auru harizme, ništa, totalno je prazna i isrpazna...nema ni negativno, ni pozitivno da se kaže za nju...
Totalno je zaleđena u prostoru, imam osećaj da kada bi je katapultovali u daleku prošlost, pa onda odmah nakon toga u daleku budućnost, ona bi taljigala onako putem, po starom, klackala, bez ikakve ambicije, onako, površno sa svakim, bez duše, bez empatije za sebe, sa druge, za svet oko sebe...

ne znam jel ovo neko stavljao

definitivno je Baloš bio bolji pick od Luke/a, ali mi nimalo nije žao što smo poslali SMSS
Nisam dugo gledao nastup i najezio sam se malo, kako je imao dobre vizuale...

Stvarno su nijanse odlucivale, Luke je delovao spremniji za Evroviziju u tom momentu. Zato sada botujem samo za Filipa, kako ce da pokida opet :cool:

Mnogo volim tu pesmu iz 2019. iako na sceni to nije funkcionisalo.
A volim i pesmu iz 2013, predivna je.
Ona iz 2018. nije losa, ali je pokidala vokalno i mislim da se ne bi obrukala na Evroviziji, naprotiv.

Status
Not open for further replies.
Back