Naravno.
Apeliram da mi se dodijeli funkcija moderatora za duhove iz prošlosti, kao što je Mislim Oro na starom forumu bila moderator za minipop ikonice.

Ovo mi je TOP.
Izvinjavam se moderatoru beskrajno, očito su svi unazad za postovima ušli u off topic, ali dozvolite da se obratim poštovanom forumašu:
Dakle meni ovo zvuči fascinantno, baš onako slatko, samo ne znam da li je više pošalica ili dijagnozica , evo zbilja nisam stručnjak da to procenjujem.
Vidim da ste sebe u niku nazvali Marko, pa da Vam se zvanično i obratim.
Elem mislim da ovde u povodu toga gubite vreme a i novac. Vas bi suvim zlatom plaćali u Dubaiu, Iranu, Saudijskoj Arabiji i sličnim liberalnim demokratijama

... Pitate se kako ? Jednostavno. Nedostaje im policija za
moralana i verska načela. A Vi bi ste evo pokazaujete rečima i delima bili idealan kandidat za tu vrstu torture. Ovde u Srbiji to nemamo a i nekako je tema evrovizija, muzika, pesma itd a postoje i moderaori i pravila foruma prema kojima se reguliše sve na forumu.
E u to ime ja predlažem jednu specifičnu INICIJACIJU za svakog novog člana ovag foruma, što bi Vama olakašalo da budete sigurni a ne da predpostavljate. O tome ako vas bude interesavalo. Inicijacije su uvek čudo.
Inače ja bih Marko vas izabrao za mentora na forumu da me Vi podučavate šta treba da mislim i kako da pišem. To bi bilo krasno. Naravno u skaldu sa moralnim načelima i vašim svetonazorom