Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Prošle godine je bila Konstrakta, kako nije uspela? Da li samo prvo mesto znači uspeh?

Čak i Luka, iako nije bio zapažen koliko se očekivalo, ušao je u finale što je takođe ok rezultat u današnje vreme.
:D
Ja sve delim po sezonama a ne po godinama haha.
Nisam mislio na Konstraktu, naprotiv. To je sad već predprošla sezona :)
Inače apsolutno se slažem, ulazak Luke u finale nije mala stvar i nikako se ne može zanemarati, pogotvo na evroviziji. S druge strane mislio sam " popriličan nesuepeh" spram većine očekivanja kako fanova tako i samog RTS-a. Nije se očekivala baš tako niska pozicija da budemo realni, zar ne ? A mislim da je najviše zaboleo momenat čitanja glasova publike, kad ista nije dovoljno prepoznala ni pesmu ni nastup, nažalost. Ne znam kako ostali , ja sam očekivao ni više , ni manje ali standarno 15 do 18 mesto. Ali eto, očitali su nam lekciju.
Reče Diva još onomad " dečko ne možeš ih pobediti njihovim oružjem ", Aman Aman :)
No to je iza nas, hajmo sad hrabro i hitro u nove male i velike pobede :) Ja sam nepopravljivi optimista.

# tim kalkanski krugovi i sve što na to zaliči ..Aaajjmmooo !
Da se razumemo sve ostale cenim i volim kao frau Gabrijela obe popadije u pop Čiri i pop Spiri , ne zna se koju više :)

Naravno.
Apeliram da mi se dodijeli funkcija moderatora za duhove iz prošlosti, kao što je Mislim Oro na starom forumu bila moderator za minipop ikonice. ☝️

Joj .... pa nije valjda bila moderator za to... znam da smo se prijavljivali i zauzimali ih za avatare... ali moderator za minipop ikonice. :ROFLMAO:

Pa zasto bi on napravio novi nalog, on je bio valjda samo privremeno na hladjenju, a ne banovan. Stvarno nije kul da novi clanovi moraju da citaju ovakve pretpostavke i da se toliko paznje pridaje tome.

Pa šta se ovde sve pisalo, razumem tu zebnju forumaša.. Neki su baš bili preterivali, neću navoditi ime jedog blokiranog forumaša, ali bio sam pročitao njegov post pre nego što ga je Miloš obrisao i ovog banovao... Ono je strašno..

Naravno.
Apeliram da mi se dodijeli funkcija moderatora za duhove iz prošlosti, kao što je Mislim Oro na starom forumu bila moderator za minipop ikonice. ☝️
:D:D:D Ovo mi je TOP.

Izvinjavam se moderatoru beskrajno, očito su svi unazad za postovima ušli u off topic, ali dozvolite da se obratim poštovanom forumašu:

Dakle meni ovo zvuči fascinantno, baš onako slatko, samo ne znam da li je više pošalica ili dijagnozica , evo zbilja nisam stručnjak da to procenjujem.
Vidim da ste sebe u niku nazvali Marko, pa da Vam se zvanično i obratim.

Elem mislim da ovde u povodu toga gubite vreme a i novac. Vas bi suvim zlatom plaćali u Dubaiu, Iranu, Saudijskoj Arabiji i sličnim liberalnim demokratijama :D ... Pitate se kako ? Jednostavno. Nedostaje im policija za moralana i verska načela. A Vi bi ste evo pokazaujete rečima i delima bili idealan kandidat za tu vrstu torture. Ovde u Srbiji to nemamo a i nekako je tema evrovizija, muzika, pesma itd a postoje i moderaori i pravila foruma prema kojima se reguliše sve na forumu.
E u to ime ja predlažem jednu specifičnu INICIJACIJU za svakog novog člana ovag foruma, što bi Vama olakašalo da budete sigurni a ne da predpostavljate. O tome ako vas bude interesavalo. Inicijacije su uvek čudo.
Inače ja bih Marko vas izabrao za mentora na forumu da me Vi podučavate šta treba da mislim i kako da pišem. To bi bilo krasno. Naravno u skaldu sa moralnim načelima i vašim svetonazorom :);)

That 70S Show Lol GIF by Peacock

Suzana Branković (bivša Dinić) gostovala danas u emisiji "Jedan dobar dan" na RTS-u, uživo je otpevala "Ponoć" iz filma Toma u kom je pozajmila glas Tamari Dragičević koja je glumila Silvanu Armenulić. Rekla je da će se verovatno odvažiti i prijaviti za PZE kroz godinu ili dve.

Šta biste voleli da čujete od nje na PZE sceni, nešto poput Ponoći ili pre nešto iz faze Beauty Queens-a?

Da, lepa je "Nudim ti srce svoje", nažalost nije tada prošla u finale, a bila je u rangu Maje Nikolić, samo 4 SMS glasa manje od nje.

Status
Not open for further replies.
Back