Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
znači ima 50 festivala za taj tip muzike, Beogradsko proleće, Sabor narodne muzike Srbije itd. itd., dok za mlađe kantautore praktično ne postoji ništa osim PZEa.

stvarno je dosta više boomeradije, svako u se i u svoje kljuse.
To je veoma pogrešno. PZE je za sve generacije i totalno je nebitno šta ima od drugih festivala u ponudi. Ima i mlađih autora koji idu na Beogradsko proleće. Važno je da je pesma dobra i poželjno da imamo dobar vokal, a da li izvođač ima 22 ili 52 godine, nije toliko važno. Naravno da je ok da se delimično prilagodi mlađima, ali treba da bude mesta za sve koji imaju određeni kvalitet. Među njima je i Suzana Branković. To što bi došla na PZE, ne znači da će otići na Evroviziju ako nema dobar paket, a da ume da iznese pesmu, pokazala je već više puta. Pa i "Ponoć" je postala veliki hit, a značajan deo zasluge ide njoj.​

Važno je da je pesma dobra i poželjno da imamo dobar vokal​
najnebitnija stvar, performans >>> vokal.

Pa i "Ponoć" je postala veliki hit, a značajan deo zasluge ide njoj.​
hit za lokalnu upotrebu, može da se vrti ko ona Kurtićeva pesma što ima 10 miliona pregleda.

ako bude bezveze spisak nemam ništa protiv da se dodaju kao fileri.

Ću bre da glasam samo za koga mi Marko kaže, on najbolje ovde zna. Ipak je on an cvaj poolicaj za moralnu agendu foruma ko tajna služba iz Teherana :)

Ljidi nemojte u narednom periodu Divu da smetnete sa uma. Ona je postala društveno anagažovana i brine o onom ko najviše brine o vascelom narodu :) Maske su pale odavno a neke zabrane u RTS-u koje su do juče bile sveto pismo su nestale kao rukom odnešene. Toliko , jel.

Idemo na mistiku i moderno. ako toga nema i nije vredno pažnje tj nema pokriće onda sigurna karta- klasik i ultra dobra pesmica. Stvari nisi komplikovane.

najnebitnija stvar, performans >>> vokal.

hit za lokalnu upotrebu, može da se vrti ko ona Kurtićeva pesma što ima 10 miliona pregleda.

ako bude bezveze spisak nemam ništa protiv da se dodaju kao fileri.

Pa to je možda najveći hit narodne muzike zadnjih par godina.

Šteta što se ona posvetila isključivo pjevanju pratećih vokala.

Konstruktor je bio naporan lik, ali ipak nekako pitom koliko god ga netko provocirao. Ne sjećam se da je baš pucao, a ovaj ako ga dovoljno bockaš, sve dijagnoze će se izlit iz njega, to mi je jedina dobra stvar kod Turba, ti meltdownovi

Zato ja retko poželim dobrodošlicu, jednom sam na starom forumu srdačno dočekao Distant Dreamer-a da bi se ispostavilo da je to bila reinkarnacija Sarbela/DeMarcus-a! 😔

i ju svašta nešto ovde :)
ovaj slatki forumčić je vidim prečesto u opsesiji sa nekim konstrukcijama, p se onda svako malo pominju neke turbine, kao da smo na stručnom sajtu za energetiku i građevinske radove.
Sve je tako nestvarno ali baš slatko :D

Još ako krene za Ludu Karlu, a kanda mi se čini da bi mogao.. Na*ebali smo.. 🤭😌
Kolaćiću ja volim Tićoni, mojne se nerviraš na prazno , :p (čito sam te prošlegodine), pusica!
A šta znači ovo ogae član , vidim da to kod nekih stoji a kod nekih ne. Jel se to prolazi kroz neku inicijaciju ?

Status
Not open for further replies.
Back