Naveo sam rezultat kao merilo, a uz to mi se pesma dopada. Ti kao da ne kapiraš da sve vreme govorim o tome da je to uspešan momenat našeg escstvovanja, ma šta god ti mislio o selekciji na kojoj je Bojana pobedila. Nikakave paralele ne mogu da se povuku sa sadašnjim PzE i pritom nikome ne pada na pamet da ukida NF.pa nzm Nina (???) je bila 14., a Crnog Lukca ćemo vala da pamtimo iako je usro motku (ne svojom krivicom doduše).
Mada sve je to subjektivno, u odnosu na dodovu repliku se isto odnosi. Vama je ta pesma draga pa ste vrv više i osećali hajp, dok je meni bila abitna.
Jedino za Konstry, Željka i Šerifovićku možemo da se složimo da je postojala generalna hajpčina krunisana dobrim rezultatom, a ostalo je siva masa.
jeste takmičenje i rezultat je bitan, ali mi nismo delegacije da nam je to prvenstveno. Mi smo smrtnici koji želimo da slušamo muziku koju volimo.Naveo sam rezultat kao merilo, a uz to mi se pesma dopada. Ti kao da ne kapiraš da sve vreme govorim o tome da je to uspešan momenat našeg escstvovanja, ma šta god ti mislio o selekciji na kojoj je Bojana pobedila. Nikakave paralele ne mogu da se povuku sa sadašnjim PzE i pritom nikome ne pada na pamet da ukida NF.
upravo to, toliko faktora odlučuje rezultat da je uzaludno samo na osnovu brojke poena koje si dobio rangirati uspešnost. Generalni plasman je samo jedan od faktora.Ja mislim da se za neke jednostavno pogodi pravi trenutak i to je to. Bojana je došla do 10. mesta zbog vokala, energije i harizme, a pesma je glupa do bola. Da je pevala "Love injected" iz te godine, koju bi milion posto bolje otpevala u finalu ne bi bila.
Isto mislim i za Nettu. Da je "Toy" bilo koji izvođač iz te godine pevao, ne bi pobedio. Da je Netta bilo koju drugu pesmu od bilo koje države iz te iste godine pevala, ne bi pobedila.
Ma jel, a da je Love Injected pevala Slavica iz Malog Mokrog Luga jel bi ti bilo magičnoAminata Savadogo..
Bože, Bože kako je ono magično..![]()
jeste takmičenje i rezultat je bitan, ali mi nismo delegacije da nam je to prvenstveno. Mi smo smrtnici koji želimo da slušamo muziku koju volimo.
Šveđani isto tako igraju na rezultat praktički svake godine, pa vidimo koliko su voljeni kod generalne populacije.
dobro, "tamni vilajet" je više trebalo da se odnosi na način izbora nego pesmu i izvođača. Isto kao što su uboli te dve godine gadno su omašili sa Tijanom, a ko zna koliko bi još omašivali da se nisu dozvali pameti.Pa Poky ja sve vreme govorim, a i počeo sam diskusiju tako, da se ta godina zbog plasmana ne može svrstati u tamni vilajet. Mislim da rezultat sam po sebi objektivno ukazuje da je plasman korektan. E sad da li si ti bio zadovoljan načinom na koji je ona propraćena, ili koliko ti se pesma (ne)sviđa ili postoji nešto treće - sasvim je legitimno. Isto kao što je legitimno da neko kaže da nam je ova godina po pitanju plasmana jeziva. I potpuno se slažem, ali to ne umanjuje činjenicu da volim što smo izabrali i poslali Luku. Na stranu subjektivne preferencije, ipak postoje neka merila na takmičenjima na osnovu kojih možemo da kažemo da li nešto ide u hall of fame, ili u hall of shame.
Ne znam Stefi, koja ti je ta?!Ma jel, a da je Love Injected pevala Slavica iz Malog Mokrog Luga jel bi ti bilo magično
Ako joj je father izMa jel, a da je Love Injected pevala Slavica iz Malog Mokrog Luga jel bi ti bilo magično
Crnci daddy-ji nisu sexy..Ako joj je father iz, zašto da ne
![]()