Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Mrmi, jel ti je Bojana Stamenov Bend zadovoljivi vokal i kompozicija?

EDIT: OK, dobio sam odgovor xD

Dobili smo potencijalnog predstavnika - Ivana Kljajića!​

Snimio je prvi srpski muzički spot koristeći AI i mašinsko učenje. Čovek je trenirao mašinu - i to nekoliko nedelja, po 12, 15 sati svakodnevno, detaljno i brižljivo - kadar po kadar, a na osnovu scenarija i teksta pesme.

Spotom Ja se budim, koji najavljuje novo doba u razvoju tehnologija i umetničkih doživljaja, Ivan Kljajić je započeo predstavljanje svog trećeg autorskog studijskog albuma "Neverending story 2".

Dobili smo potencijalnog predstavnika - Ivana Kljajića!​

Snimio je prvi srpski muzički spot koristeći AI i mašinsko učenje. Čovek je trenirao mašinu - i to nekoliko nedelja, po 12, 15 sati svakodnevno, detaljno i brižljivo - kadar po kadar, a na osnovu scenarija i teksta pesme.

Spotom Ja se budim, koji najavljuje novo doba u razvoju tehnologija i umetničkih doživljaja, Ivan Kljajić je započeo predstavljanje svog trećeg autorskog studijskog albuma "Neverending story 2".

Jel ovo brat od Slavice iz Malog Mokrog Luga? 😍

Btw meni se ovo dopada...

VRIŠTIM!! 🤣🤣🤣

Ti već posla @Miloš Ivana Kurtića, pardon Kljajića.. 🤭

Ja mislim da se za neke jednostavno pogodi pravi trenutak i to je to. Bojana je došla do 10. mesta zbog vokala, energije i harizme, a pesma je glupa do bola. Da je pevala "Love injected" iz te godine, koju bi milion posto bolje otpevala u finalu ne bi bila.
Love Injected je pesmetina i naravno da bi bila u finalu u Bojaninom izvodjenju.
Da je izvodi recimo Bejba onda bi bilo kriticno za finale.

Inace slazem se da je vise 2018. tamni vilajet of 2015. i 2016. Boze kako su su bili nebitni ovi iz Balkanike, pa onaj muceni poen na novinarskom glasanju, BLAM. Sanja i Bojana su se skroz fino kotirale na tim glasanjima u pres centru. Ali zato Bogicevickina NULA, nize od nje stvarno nismo pali, ona treba da bude definicija tamnog vilajeta 😂

Šta fali, još i neku zvezdu iz Kaluđerice da nađemo, možda frizerku Jecu iz Radio Mileve.
Znam ja devojku iz Kaluđerice, šunja se po kafićima i ne peva na plejbek, ali bolje da je plejbek

Imamo puno opcija

Ma neka ide Sida iz Peći dogodine i ja zadovoljan...

Emina Jahovic je sa onom splačinom od pesme bila na nacionalnom izboru 2010. godine i naravno ispu*ila…steta sto kasnije nije pokusavala da se prijavi na neki izbor jer ima odlicne pesme. Mada sigurno je u fazonu Natase Bekvalac, kakva Evrovizija kakvi bakrači.

• Like
Reactions: FFM
Ide nesto kao UH MAŠALA
10.jpg

Balkanika je meni bila sasvim ok. Nevena me podsjeća na Ivanu iz Hurricane, Danica i Mladen pjevaju ono najteže, a ona ništa konkretno ne radi hahaha

Last edited:
Nevena Paripović je solidan vokal, nije baš otvaračica usta, negde između Ivane Boom i Danice.

Status
Not open for further replies.
Back