Ovo je već potpunooooo druga priča....
koliko bi jako bilo da Stamenov sa bendom ode na PZE sa nekim bluzom![]()
Mi naprosto nismo za onakve šlagere, nije to za nas..

Ovo je već potpunooooo druga priča....
koliko bi jako bilo da Stamenov sa bendom ode na PZE sa nekim bluzom![]()
Jel ovo brat od Slavice iz Malog Mokrog Luga?Dobili smo potencijalnog predstavnika - Ivana Kljajića!
Snimio je prvi srpski muzički spot koristeći AI i mašinsko učenje. Čovek je trenirao mašinu - i to nekoliko nedelja, po 12, 15 sati svakodnevno, detaljno i brižljivo - kadar po kadar, a na osnovu scenarija i teksta pesme.
Spotom Ja se budim, koji najavljuje novo doba u razvoju tehnologija i umetničkih doživljaja, Ivan Kljajić je započeo predstavljanje svog trećeg autorskog studijskog albuma "Neverending story 2".
Love Injected je pesmetina i naravno da bi bila u finalu u Bojaninom izvodjenju.Ja mislim da se za neke jednostavno pogodi pravi trenutak i to je to. Bojana je došla do 10. mesta zbog vokala, energije i harizme, a pesma je glupa do bola. Da je pevala "Love injected" iz te godine, koju bi milion posto bolje otpevala u finalu ne bi bila.
Znam ja devojku iz Kaluđerice, šunja se po kafićima i ne peva na plejbek, ali bolje da je plejbekŠta fali, još i neku zvezdu iz Kaluđerice da nađemo, možda frizerku Jecu iz Radio Mileve.
Ide nesto kao UH MAŠALAMa mislim da smo mi završili sa alternativom bar na neko vreme.
Sledeće godine ide ili neka baladetina ZoOoOoOrJa ili neki Uptempo to je ona moja Muškarčina
Ide nesto kao UH MAŠALA