Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Mislio sam prvenstveno da ništa nije konkretno radila kao i Ivana, a pritom eto desilo se da obje imaju istu boju kose. 😁

Kako Ivana nije ništa radila? Žena igrala kao zmaj da pokrije ove dve kilavuše pored sebe.

rotterdam-netherlands-20th-may-2021-singer-ivana-nikolic-from-the-band-hurricane-serbia-performs-the-song-loco-loco-during-the-second-semi-final-of-the-eurovision-song-contest-esc-at-the-ahoy-arena-credit-soeren-stachedpa-zentralbilddpaalamy-live-news-2FWET1T.jpg

Pa dobro, Ivana kida kako igra recimo Sanja jedva da je naučila da se artikuliše u pokretu.
Kad je bend ne moraju sve biti podjednake, uvek su tu kohezivno da nadopunjuju jedna drugu.

Pa dobro, opet je najviše doprinela nastupu od njih tri. Sad kada su solo, opet je ona u prednosti jer je akcenat na muzici, manje na plesu.

Pa to ne poričem, svakako da je bila adut grupe u muzičkom smislu, a i uvek je bila najharizmatičnija, zato je danas i najuspešnija, ali što se ESC nastupa tiče jedini problem mi je bio što nisu bile dovoljno uvežbane, ipak su sve 3 trebale makar taj plesni deo da usavrše.

Stefan se ponatašakandićio, čini mi se.. 😌😌😌 Mene bi za ovako nešto da napišem o Hurricane razapeli na Krst.. 🤭

Kad smo već kod Uraganki Favorito i Avantura su mi najbolje njihove pjesme.

I ova Poljubci u zoru, ali to su ove nove.

Poslati Kseniyu Tanu sa nekom pesmom na ruskom :love: Da se malo Evropa priseti lepog ruskog jezika.

Prelepa je i predivno peva ali ona bi mogla da predstavlja Crnu Goru jer tamo živi sa mužem

Taman da nas Ukrajinci vise ne zalepe na poslednje mesto

Poslednji put kada je ESC bio u Švedskoj(2016) pobedila je Ukrajina sa pesmom 1944,koja je bila pod uticajem tada aktuelne aneksije Krima 2014(2016. je samo dve godine nakon 2014).Ako je mogla Ukrajina tada tako da pobedi sa tom preemotivnom pesmom 1944,sada kada je opet u Švedskoj,možemo li mi da pošaljemo preemotivnu pesmu ,,3.Maj" posvećenu žrtvama dva masakra sa početka Maja 2023.(O.Š.Vladislav Ribnikar i sela kod Mladenovca) koja će rasplakati celu Evropu i pobediti kod žirija kao Tamara Todevska 2019,a i od publike dobiti pregršt poena kao Konstrakta u Torinu,i tako nam donese drugu pobedu nakon 17 godina od one prve sa Molitvom 2007. u Helsinkiju.Inače,godišnjica ova dva masakra i biće baš tih dana kada se ESC 2024 u Malmeu i bude održavao.

Status
Not open for further replies.
Back