Poslednji put kada je ESC bio u Švedskoj(2016) pobedila je Ukrajina sa pesmom 1944,koja je bila pod uticajem tada aktuelne aneksije Krima 2014(2016. je samo dve godine nakon 2014).Ako je mogla Ukrajina tada tako da pobedi sa tom preemotivnom pesmom 1944,sada kada je opet u Švedskoj,možemo li mi da pošaljemo preemotivnu pesmu ,,3.Maj" posvećenu žrtvama dva masakra sa početka Maja 2023.(O.Š.Vladislav Ribnikar i sela kod Mladenovca) koja će rasplakati celu Evropu i pobediti kod žirija kao Tamara Todevska 2019,a i od publike dobiti pregršt poena kao Konstrakta u Torinu,i tako nam donese drugu pobedu nakon 17 godina od one prve sa Molitvom 2007. u Helsinkiju.Inače,godišnjica ova dva masakra i biće baš tih dana kada se ESC 2024 u Malmeu i bude održavao.
Pa da, u zavisnosti da li se događaj dogodio ili nijeZavisi o kom događaju je reč. Ako je nešto kao Jutro, onda nije šlihtarski, već taman ljubavna tragika, doduše prema bokokotorskoj legendi.
Znaci oces da saljemo Dzanum?Poslednji put kada je ESC bio u Švedskoj(2016) pobedila je Ukrajina sa pesmom 1944,koja je bila pod uticajem tada aktuelne aneksije Krima 2014(2016. je samo dve godine nakon 2014).Ako je mogla Ukrajina tada tako da pobedi sa tom preemotivnom pesmom 1944,sada kada je opet u Švedskoj,možemo li mi da pošaljemo preemotivnu pesmu ,,3.Maj" posvećenu žrtvama dva masakra sa početka Maja 2023.(O.Š.Vladislav Ribnikar i sela kod Mladenovca) koja će rasplakati celu Evropu i pobediti kod žirija kao Tamara Todevska 2019,a i od publike dobiti pregršt poena kao Konstrakta u Torinu,i tako nam donese drugu pobedu nakon 17 godina od one prve sa Molitvom 2007. u Helsinkiju.Inače,godišnjica ova dva masakra i biće baš tih dana kada se ESC 2024 u Malmeu i bude održavao.
ne možemomožemo li mi da pošaljemo preemotivnu pesmu ,,3.Maj" posvećenu žrtvama dva masakra sa početka Maja 2023.(O.Š.Vladislav Ribnikar i sela kod Mladenovca)
Sramota da si ovo napisao. Sprdati se sa necijom tragedijom i koristiti to u bilo kakve svrhe je uzas, jad, beda…cccPoslednji put kada je ESC bio u Švedskoj(2016) pobedila je Ukrajina sa pesmom 1944,koja je bila pod uticajem tada aktuelne aneksije Krima 2014(2016. je samo dve godine nakon 2014).Ako je mogla Ukrajina tada tako da pobedi sa tom preemotivnom pesmom 1944,sada kada je opet u Švedskoj,možemo li mi da pošaljemo preemotivnu pesmu ,,3.Maj" posvećenu žrtvama dva masakra sa početka Maja 2023.(O.Š.Vladislav Ribnikar i sela kod Mladenovca) koja će rasplakati celu Evropu i pobediti kod žirija kao Tamara Todevska 2019,a i od publike dobiti pregršt poena kao Konstrakta u Torinu,i tako nam donese drugu pobedu nakon 17 godina od one prve sa Molitvom 2007. u Helsinkiju.Inače,godišnjica ova dva masakra i biće baš tih dana kada se ESC 2024 u Malmeu i bude održavao.
Ja sam tek sad izvalio da postoje dve NemanjeSramota da si ovo napisao. Sprdati se sa necijom tragedijom i koristiti to u bilo kakve svrhe je uzas, jad, beda…ccc
Zbog?Sram vas bilo!
Sve je to stvar percepcije. Može biti i jedan, samo sa operčenim mišljenjima.Ja sam tek sad izvalio da postoje dve Nemanje![]()
To je legitimno mišljenje, ali da je ta godina tamni vilajet je čista glupost.I ja sam napisao da je Bojanina pesma glupa do bola, pa zato pitam zbog čega da se sramim![]()
Vidim pljunulo se na našu 2015. godinu... Sram vas bilo!