Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
ali da je ta godina tamni vilajet je čista glupost.
malo je "tamni vilajet" izvađeno iz konteksta, mada moguće i da se ja nisam dobro izrazio.

mislio sam u kontekstu načina na koji smo birali učesnika, u prašnjavom studiju sa 3 izvođača i sa produkcijom u minusu. Neozbiljno i amaterski.

Ma ajde bre Poky kome se ti pravdaš, ako tako misliš, tako misliš, ijuuu.. Pa koga i čega se bre vi plašite ovde? 😲
Ovo bre ko kongres KPJ da zaseda, pa ne sme da se kaže šta se dopada, šta se ne dopada, ju, ju, ju, naopako..

meni je generalno ESC 2015 kidalica tkd će svakako ostati u sećanju.

to je takođe prva godina da sam pratio nacionalne izbore van Srbije, ne sve ali par njih

Ma ajde bre Poky kome se ti pravdaš, ako tako misliš, tako misliš, ijuuu.. Pa koga i čega se bre vi plašite ovde? 😲
Ovo bre ko kongres KPJ, pa ne smenda se kaže šta se dopada, šta se ne dopada, ju, ju, ju, naopako..
pa što se tiče tamnog vilajeta po pitanju izbora ostajem tog mišljenja, samo sam hteo da razjasnim na šta sam mislio pod time

Ma ajde molim te i pesma realno ne valja po' lule duvana, ja ruku u vatru stavljam da se Bojani Stamenov ONO ne dopada.. Čak mislim da je nešto u tom fazonu insinuirala par godina kasnije.. Realno.. A pritom i ovde, ne folirajte se, ne slušate tu pesmi ni tada, a ni sada, potpisujem.. 😬 Da nije bila na ludu sreću u top 10, pljuvali bi je samo tako.. 😁

svakako bih više voleo da proba da ponovo ode sa svojim bendom sa nečim u njenom fazonu, postoji potencijal

• Like
Reactions: Mrm
Ma boli me uvo za mesto, šta me briga za mesto, Laura Pascoal i TheMakemakes su kao za zadnje mesto? To bre nema veze sa životom...

Hajp oko Bojane >>>>> hajp oko Uraganki

Pritom je Bojanin hajp imao i odjek van granica, o njoj su te nedelje pisali mediji u Austriji i UK, podržao je Đoković i ko sve ne itd.

Može da vam se ne sviđa pesma, ali ovo su stvari koje su neosporive lol

Čuj mene Laura Pascoal, Claudia Pascoal.... Ma idite bre.. 😂😂😂

Čuj mene Laura Pascoal, Claudia Pascoal.... Ma idite bre.. 😂😂😂
kletva direktnih prolaznika, koliko god da je to dobro toliko je i loše s obzirom da obični ljudi nemaju vremena da se vežu za pesmu koju prvi put čuju

sva ta nezaslužena poslednja mesta (iz perspektive fanova) su AQ

Hajp oko Bojane >>>>> hajp oko Uraganki

Pritom je Bojanin hajp imao i odjek van granica, o njoj su te nedelje pisali mediji u Austriji i UK, podržao je Đoković i ko sve ne itd.

Može da vam se ne sviđa pesma, ali ovo su stvari koje su neosporive lol
Cak je i google ilustracija bila inspirisana Bojanom.

kletva direktnih prolaznika, koliko god da je to dobro toliko je i loše s obzirom da obični ljudi nemaju vremena da se vežu za pesmu koju prvi put čuju

sva ta nezaslužena poslednja mesta (iz perspektive fanova) su AQ
Želim da drag act pod nazivom Laura Pokahontas predstavlja Srbiju u Malmo.. 🤩😍

Status
Not open for further replies.
Back