Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ma vala i RTS-ov pristup u prošlosti totalno bezveze, umjesto da su tokom internog izbora slali neke popularne pjevače dok su još bili na vrhuncu karijere slali su neke anonimuse 🙄
Mogli su i 2014. godine sklopiti dil sa Eminom Jahović i da je pošalju interno sa ''Opet si s njom'', sve i da su bili u finansijskom škripcu kapiram da bi se njen tim ponudio da snosi veći dio troškova oko nastupa i promocije pjesme jer se njoj baš išlo na Evroviziju tih godina...
Osjećam da bi ''izgrmila'' na onoj sceni u Kopenhagenu, tada je bila na vrhuncu karijere i u najboljim godinama, taman je bila okončala i žiriranje u X faktoru al' jbg, šteta što smo je tako lako ispustili pošto kapiram da više nije zainteresovana. :cautious:

Naravno da bi, ali eto barem sada imamo nacionalni izbor i ko god želi može da se prijavi.

Ajde Beovizija, to je bio naziv NF nekoliko godina pa je ljudima ostalo u glavi, ali kad čujem Beosong... bukvalno jednom se desio taj krš od festivala na kojem smo izabrali krš pesmu. Nikakav razlog da ostane upamćen.

Kad gledam ove doceke sportista uvek pomislim daj mi boze da dozivim jos jednom kao 2007e da tako docekamo nekog pevaca sa ESC lol
Isto razmišljam baš. Mi smo narod koji se loži i na badminton kad igraju naši tako da bismo pravili doček i zbog ESC opet. Bilo bi manje ljudi vjerovatno, ali to je okej, prosto, sport je sport i svuda je najvoljeniji.

Samo da dođemo do te druge pobjede pa ćemo za doček lako 😂

Inače, super za Breskvicu ako ide 👏 prilično sam siguran da ide sa nečim poput Sava i Dunav i da će imati taj tradicionalni zvuk, kad već voli i pjeva i Danicu i Đurđevdan. Dakle, nema koreografije, dovoljno da stoji i pjeva i bombona

Ajde Beovizija, to je bio naziv NF nekoliko godina pa je ljudima ostalo u glavi, ali kad čujem Beosong... bukvalno jednom se desio taj krš od festivala na kojem smo izabrali krš pesmu. Nikakav razlog da ostane upamćen.
Nikad nisam voleo te Beo- nazive jer ne bira se predstavnik Beograda, već cele Srbije. Jako je diskriminišuće i drago mi je što sad imamo PZE, iako je kreativnost u tom nazivu 0.

Drago mi je da dodje Breskvica jer ce onda biti hajpa kao PZE 22. Bice medijski zanimljivo. Ali nije mi ona za pobedu

Mada, ako iko može da plati kreativni nastup to može ona.

Mene više nervira što sam njen brend nije za inostranstvo. Pola Evrope ne može da izgovori Breskvica, a Little Peach mi je još gore 😅

Breskvica na Turquoise carpet ceremoniji:

and-take-off-damn-dress.jpg

Pa bilo bi baš mnogo euforije oko PzE kad bi ona učestvovala, a samim tim i oko ESC ako bi pobijedila i imala hit pjesmu na domaćem terenu.

Ne treba da pobijedi na osnovu imena, naravno, ali ako bude odlična pjesma i najbolja, pravac Malme.

Sinoć sam sanjao da se Sara ipak prijavila i da je izašla njena pesma i pesma je bukvalno bila muškarčina 2.0 😂

Ja bih i voleo da bude Muskarcina 2.0 samo da ima neki dobar drop uz koji bi prstala neka jaka koreografija.
Mada i nije bila loša koreografija igrača, samo što se nije videla u mraku...

Svđa mi se Sava i Dunav, ali volio bih da za Evroviziju bude nešto manje ozbiljno i ne etno, nešto u Avril Lavigne ili Olivia Rodrigo fazonu

Status
Not open for further replies.
Back