Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
To za Beoviziju - imalo bi smisla da je to tradicionalni festival nekog manjeg mesta čiji je i simbol, tipa Sanremo i Benidorm, a kod nas je sve iole bitno vezano za BG, pa ajde još i ovo, i da to prometnemo u imenu još. Ionako 20-25 % stanovništva živi tamo, ne mora i dodatno da se naglašava dominantnost Beograda.

Ne znam je li se opet ofarbala ili je crvena, nadam se da će za PZE biti crvena, to mi je nekako prepoznatljivo za nju. Meni je Srećan put njena najbolja pjesma i volio bih da joj u tom smjeru ide evrovizijska pjesma.

Eventualno neka suptilnija nijansa crvene, ova njena kao kineska perika.

Ajde Beovizija, to je bio naziv NF nekoliko godina pa je ljudima ostalo u glavi, ali kad čujem Beosong... bukvalno jednom se desio taj krš od festivala na kojem smo izabrali krš pesmu. Nikakav razlog da ostane upamćen.
meni je najrogobatnije ime od sviju "Izbor za Pesmu Evrovizije", kao druže kakav izbor

To za Beoviziju - imalo bi smisla da je to tradicionalni festival nekog manjeg mesta čiji je i simbol, tipa Sanremo i Benidorm, a kod nas je sve iole bitno vezano za BG, pa ajde još i ovo, i da to prometnemo u imenu još. Ionako 20-25 % stanovništva živi tamo, ne mora i dodatno da se naglašava dominantnost Beograda.
Čačakfest kada?

Ne znam da li je gore da opet menjaju ime ili da ostave isto

• Like
Reactions: FFM
Čačak bi bilo baš kul mesto, taman vuče na "Ča ča (ča)", lako pamtljivo i za nas i za inostrane fanove xD

Da je SCG mogle bi Novljanske Skale da budu izbor s obzirom da su i Benidorm i Sanremo primorski gradići (za naše prilike čak i ozbiljni gradovi)

Status
Not open for further replies.
Back