Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Meni je bitnije da autori budu afirmisani. Retko podrumara autor napise hit
Retko, ali desi se. Kad smo videli da je Nensi Bo sama sebi pisala pesmu zgranuli smo se, kad ono to joj najbolja u karijeri lol

Mislim na komentare da nam predstavnici '22-23. nisu pevali nego recitovali i saptali.
A ok, pomislih da je neko za Zorjinu prethodnu rekao da fali vokalnih momenata. Slažem se, moglo bi sad za promenu da se vratimo jačem vokalu, da se razbije monotonija po tom pitanju.

Sve mi je jedno koliko su popularni izvođači sad kad imamo NF. Ko preživi interni izbor podrumara ništa mu ne padne teško.
al pravimo se ponekad kao da na Benidormu, Eesti Laulu, Vidbiru i ostalim takoreći prestižnim nacionalnim izborima velika većina ne bude podrum, pa opet bude odlična konkurencija

Ima i dobrih mladih autora, Balos na primer. Veza izmedju evrovizije i muzicke scene u zemlji je jaki ste koliko vam je jaka najslabija karika.

Ma ESC bude uglavnom podrum.
Sanremo i Melfest je jedino prestiž, možda u zadnje vreme UMK s obzirom da je samo 7 izvođača (a i Melfest zna ponekad da izbaci neke podrumare poput Kornelije)

Rada dok je bila nesto krajem 2000tih i ono sa “Deset ispod nule” mogla je biti kandidat za ESC. Ovo danas, hvala ne. Teska sirovina i blamcuga kojoj je karijera skroz srozana.

Ma vala i RTS-ov pristup u prošlosti totalno bezveze, umjesto da su tokom internog izbora slali neke popularne pjevače dok su još bili na vrhuncu karijere slali su neke anonimuse 🙄

Ja bih stvarno voleo da ide Zorja jer je odlican vokal, ali nikako dizni balada sa etno prizvukom. Nije ona za komponovanje, nek se drzi onoga u cemu je najbolja. A po pesmu moze da ide kod nekog jakog kompozitora.

Pa i generalno osim one pesme na PZEu, ona nema neku pesmu koja se izdvojila. Cinjenica je da ima strasan vokal, ali nekako se sve vodi na to i nista vise.

Nažalost tako skoro uvijek bude, oni koji ne znaju da pjevaju imaju dobru pjesmu, a X Factor pobjednici najgeneričnije moguće pjesme dobiju.

Ma kakvi imaju dobru pesmu. Ti koji ne znaju da pevaju, oni lepo nadju sponzora, da ne kazem drugacije i onda odu kod albanskih,grckih i bugarskih kompozitora koji im daju neku preradjevinu i ovde dodju kao sa nekim hitom.

Ma Zorja da čuje Rijeku i ono od Aline Paš i da joj to bude neki orijentir.

Nema tu pomoci, od tog njihovog porodicnog biznisa hleba se nece najesti

Status
Not open for further replies.
Back