Retko, ali desi se. Kad smo videli da je Nensi Bo sama sebi pisala pesmu zgranuli smo se, kad ono to joj najbolja u karijeri lolMeni je bitnije da autori budu afirmisani. Retko podrumara autor napise hit
A ok, pomislih da je neko za Zorjinu prethodnu rekao da fali vokalnih momenata. Slažem se, moglo bi sad za promenu da se vratimo jačem vokalu, da se razbije monotonija po tom pitanju.Mislim na komentare da nam predstavnici '22-23. nisu pevali nego recitovali i saptali.
al pravimo se ponekad kao da na Benidormu, Eesti Laulu, Vidbiru i ostalim takoreći prestižnim nacionalnim izborima velika većina ne bude podrum, pa opet bude odlična konkurencijaSve mi je jedno koliko su popularni izvođači sad kad imamo NF. Ko preživi interni izbor podrumara ništa mu ne padne teško.
Sanremo i Melfest je jedino prestiž, možda u zadnje vreme UMK s obzirom da je samo 7 izvođača (a i Melfest zna ponekad da izbaci neke podrumare poput Kornelije)Ma ESC bude uglavnom podrum.
Sanju Vu iz perioda 2016. mi ne dirajte!Ma vala i RTS-ov pristup u prošlosti totalno bezveze, umjesto da su tokom internog izbora slali neke popularne pjevače dok su još bili na vrhuncu karijere slali su neke anonimuse![]()