Logika mi je bar bi pesma bila hit kod nas lolIgrali bismo na autizam.
pošto smo videli kako je to super prošlo na BeovizijiShy uz neki ovakav nastup
Kao Radi Manojlović npr.Pa šta, ne odlučuje samo mlađa populacija našeg predstavnika. Treba dati šansu i starijima, naročito popularnijima. Mladi imaju više vremena na raspolaganju. Što ih gurati na evrovizijsku scenu, a neki nisu stasali ni za običnu, nego su samo YouTube zvezde uz poneki podrumarski nastup, često loše odrađen.
Naseg predstavnika odlucuje forum OGAE Srbija I to je svakom postenom coveku vec godinama jasno.Pa šta, ne odlučuje samo mlađa populacija našeg predstavnika. Treba dati šansu i starijima, naročito popularnijima. Mladi imaju više vremena na raspolaganju. Što ih gurati na evrovizijsku scenu, a neki nisu stasali ni za običnu, nego su samo YouTube zvezde uz poneki podrumarski nastup, često loše odrađen.
Zorja, da izvristi na sceni, da ne bude opet kmecanje oko nepostojanja vokalnih momenata
Nikako vrištanje, čak i ako misliš figurativno. Pa toga je itekako bilo u "Zorji", kakvi još vokalni momenti nedostaju? Ja bih ih čak i smanjio.
Sve mi je jedno koliko su popularni izvođači sad kad imamo NF. Ko preživi interni izbor podrumara ništa mu ne padne teško.
Uostalom, Nađa mi je bila među favoritima, prvi put čuo za devojku lol