Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Msm ako ne moze uspeh veliki na esc bolje samo hit kod nas a ne ni jedno ni drugo haha

Ne treba svi da se potrose u jednoj godini. Ovo je Zoricina sezona.

Ako neće Sara Jo biti ja bih volio Anđela da ode (Breskvica) 😀

Čisto jer je ona nešto što predstavlja neki aktuelni muzički pravac kod mlađe populacije u Srbiji, a i volio bih da bude opet hajpa oko predstavnika. Jedina loša stvar oko Breskvice je što mislim da je njen stil previše kić za žiri, ali vjerovatno će EBU slijedeće godine povećati moć televotinga.

Last edited:
Pa šta, ne odlučuje samo mlađa populacija našeg predstavnika. Treba dati šansu i starijima, naročito popularnijima. Mladi imaju više vremena na raspolaganju. Što ih gurati na evrovizijsku scenu, a neki nisu stasali ni za običnu, nego su samo YouTube zvezde uz poneki podrumarski nastup, često loše odrađen.

Pa šta, ne odlučuje samo mlađa populacija našeg predstavnika. Treba dati šansu i starijima, naročito popularnijima. Mladi imaju više vremena na raspolaganju. Što ih gurati na evrovizijsku scenu, a neki nisu stasali ni za običnu, nego su samo YouTube zvezde uz poneki podrumarski nastup, često loše odrađen.
Kao Radi Manojlović npr. 🤣🤣

Naseg predstavnika odlucuje forum OGAE Srbija I to je svakom postenom coveku vec godinama jasno.

Sta mi kazemo tako bude hehe

Zorja, da izvristi na sceni, da ne bude opet kmecanje oko nepostojanja vokalnih momenata

Zorja, da izvristi na sceni, da ne bude opet kmecanje oko nepostojanja vokalnih momenata

Nikako vrištanje, čak i ako misliš figurativno. Pa toga je itekako bilo u "Zorji", kakvi još vokalni momenti nedostaju? Ja bih ih čak i smanjio.

Sve mi je jedno koliko su popularni izvođači sad kad imamo NF. Ko preživi interni izbor podrumara ništa mu ne padne teško.

Uostalom, Nađa mi je bila među favoritima, prvi put čuo za devojku lol

Nikako vrištanje, čak i ako misliš figurativno. Pa toga je itekako bilo u "Zorji", kakvi još vokalni momenti nedostaju? Ja bih ih čak i smanjio.

Mislim na komentare da nam predstavnici '22-23. nisu pevali nego recitovali i saptali.

Sve mi je jedno koliko su popularni izvođači sad kad imamo NF. Ko preživi interni izbor podrumara ništa mu ne padne teško.

Uostalom, Nađa mi je bila među favoritima, prvi put čuo za devojku lol

Na PZE popularnost stvarno ne igra neku ulogu. Ako popularan izvođač pobijedi to će biti zbog dobrog nastupa i pjesme.

Status
Not open for further replies.
Back