Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Sise ko dva beskvasna hleba, iliti narodski rečeno kao dve pogače. Taman kad pobedi, može u Malmeu da časti tamošnji narod po starom srpskom običaju, pogača i so. Samo pospe malo soli po sisama i bude dobar domaćin

brandon-rodgers-eyes.gif

Toliko mi je neprijatno od nje, ja ne mogu.

Pustice je, jer ljudi znaju da cim ima skandala, ima i gledanosti. Ove godine nije bilo skandala, pa je i generalno bilo ispraceno mizerno.

Nazalost takvo vreme doslo... Traze se skandal majstori... Zalosno ali istinito.

Al’ na stranu te neproporcionalno velike sise, za svojih skoro 50 godina žena izgleda odlično zapravo, mora joj se priznati. Karleuša npr izgleda ko da joj baka može biti

Al’ na stranu te neproporcionalno velike sise, za svojih skoro 50 godina žena izgleda odlično zapravo, mora joj se priznati. Karleuša npr izgleda ko da joj baka može biti
Stvarno, uprkos svemu sto je sebi uradila, stvarno ne izgleda lose.

Pa zavisi kako gledaš, više dođe kao neka najava šta sledi lol

Maja ima baš fine balade iz devedesetih i taj period do 2000. je sasvim pristojan. Sve što je snimila posle toga u fazi sa ludačkim pogledom u očima je blagi užas.

Last edited:
"Uzmi me" i "Svaki sam tren tebi sudjena" su njene najbolje po meni. Dopala mi se kasnije i "Senka (za moju dusu)".

Ali "Djavola ne trazi (Ojos Asi)" mi je takav meme materijal. 🤣🤣🤣

Status
Not open for further replies.
Back