Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ja tu ženu ni jednom nisam čuo da peva uživo. Uostalom šta si spopao sa mainstream izvođačima? To što je neko mainstream ne znači da je potencijal za ESC.

Oni su bili anđeli. Sad mora neka druga tematika. Da li srednji vek ili nešto iz budućnosti. Sećate se da voli gusle, možda nešto moderno prožeto guslama.

Sakrije ih da se ne vide, ili ofarba u zlatnu boju. Stefane, napisao si u drugoj temi da pozitivno utičeš na ljude, pa kako to može davanjem lobanja :( U obzir dolaze samo srećni smajliji :D

Najjace mi je kad se obratio tamo na nekom crkvenom blogu i objasnio poentu pesme, a oni mu dali blagoslov. Sam-dud ah

Onda u duetu sa Tarom, pošto neki forumaši nju priželjkuju pa da se zadovolje nekim novim hitom.

Red je na Kurtića da se vrati. 🙏 Koliko je ono izbora propustio?

Pa bio je zaređao od 2018-2020, i od tada ga čekamo...

Kurtić propo 2020., ali 2019. se sećam da je ona njegova crveni ferari pesma bila mega popularna.

U suštini bi mi njegovo pojavljivanje bilo korak unazad osim ako ne iskoči sa nekim novim konceptom.

Ništa, navijamo :)

Vala pre bih Beti Djordjevic ponovo da vidim samo ne ta Filarija ili kako se vec zove…necemo bre od PZEa da pravimo Elitu i Zadrugu.

Status
Not open for further replies.
Back