Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Jesi ti meni dobro?
Fantastično što i vama želimo.. 😌
Ta pesma je bila 9. ukupno u polufinalu, 13. sa žirijem, provukla se doslovno kroz iglene uši.. I to je realno.. U finalu je zbog rasporeda poena kakav se više nikad nije ponavljao, imala ludu sreću, takav je bio raspored bodovni da je ogromna razlika bila između devetog mesta i ostatka finalista.. I to je to.. Bilo koje druge godine ne bi ni prismrdela top 10..

Bojana i Sanja nisu ni izabrane na isti način, a niko nije ni rekao da je za ukidanje PzE. Bukvalno pričaš samo da bi pričao.

Nije imao toliki hajp, vise je Grand vestacki pokusavao da ga nagura.
Na ESC kviz kad idem svi vole Balkan Balkan, a niko ne miriše Bojaninu pesmu..
Na esc žurci Liverpulu su doduše voleli Bojanu, 3 puta je išla. Ali je išao i Balkan jednom..

Ma mislim da smo mi završili sa alternativom bar na neko vreme.

Sledeće godine ide ili neka baladetina ZoOoOoOrJa ili neki Uptempo to je ona moja Muškarčina

Bojana i Sanja nisu ni izabrane na isti način, a niko nije ni rekao da je za ukidanje PzE. Bukvalno pričaš samo da bi pričao.
ono za Beč je uvreda nazvati nacionalnim izborom. Praktički je bio interni izbor sa premisama nacionalnog, slično kao Blanka ove godine :LOL:

vidim da sam nekima udario u ahilovu petu tako da neću mnogo više da čeprkam u diskusiji što se ovoga tiče 🫢

• Haha
Reactions: Mrm
Joooj neka ide balada onda, pleaseeee.. 🙏🙏 Sa dobrim vokalom..

Na ESC kviz kad idem svi vole Balkan Balkan, a niko ne miriše Bojaninu pesmu..
Na esc žurci Liverpulu su doduše voleli Bojanu, 3 puta je išla. Ali je išao i Balkan jednom..

Ne pricamo o ESC fanovima (valjda).

Nisam ustvari siguran o cemu pricamo lol

Za Bojanu je skočila pomama nakon polufinala i bukvalno svi oko mene su pričali da može da pobijedi 😄 i baš je zainteresovanost bila ogromna te sedmice, znam da je i u novinama bilo članaka kao 'biće preskupo ako pobijedimo sad'

Ali 2016. i 2017. je baš slabo propraćeno. A i naredne dve godine je bilo nešto bolje, ali bez nekog posebnog hajpa

Fantastično što i vama želimo.. 😌
Ta pesma je bila 9. ukupno u polufinalu, 13. sa žirijem, provukla se doslovno kroz iglene uši.. I to je realno.. U finalu je zbog rasporeda poena kakav se više nikad nije ponavljao, imala ludu sreću, takav je bio raspored bodovni da je ogromna razlika bila između devetog mesta i ostatka finalista.. I to je to.. Bilo koje druge godine ne bi ni prismrdela top 10..
Zašto bih ja poredio Bojanin plasman te godine sa istim plasmanom drugih godina, molim te objasni mi? Nije ni ista selekcija u pitanju. To što ti ne voliš pesmu pa se uvek i iz petnih žila trudiš da nekim svojim kriterijumima šatro muzičke izuzetnosti batrgaš kako bi pronašao nešto što ne valja - meni ne pije vodu.

Može Balada ako će Teya Dora da napravi Džanum 2.0 😍
Ne znam ta kakva je uživo, ako je dobar vokal i ako ima pevačkih elemenata za pokazati, neka ide.. 😌🤩

Zašto bih ja poredio Bojanin plasman te godine sa istim plasmanom drugih godina, molim te objasni mi? Nije ni ista selekcija u pitanju. To što ti ne voliš pesmu pa se uvek i iz petnih žila trudiš da nekim svojim kriterijumima šatro muzičke izuzetnosti batrgaš kako bi pronašao nešto što ne valja - meni ne pije vodu.
A ti je kao voliš? 🤭🤭

ono za Beč je uvreda nazvati nacionalnim izborom. Praktički je bio interni izbor sa premisama nacionalnog, slično kao Blanka ove godine :LOL:

vidim da sam nekima udario u ahilovu petu tako da neću mnogo više da čeprkam u diskusiji što se ovoga tiče 🫢
Nisi uopšte, ali ne razumem kako odjednom jedna od retkih svetlih tačaka te decenije postaje tamni vilajet, samo zato što misliš da nije bila dovoljno medijski propraćena. Nema mi smisla kriterijum.

Činjenica je da smo imali sreće što je bila takva podjela poena 2015, ali to ne vrijedi analizirati, svake godine možemo naći neki razlog zbog kojeg jesmo/nismo prošli dobro, tipa eto imali sreće 2021. jer Albina nije prošla pa smo zato bili 15. a ne 18. i slično, ove godine imali sreće sa žrijebom u pf... To je što je, Bugarska bi sa onim poenima 2017. ošurila bilo koje druge godine...

10. mesto je 10. mesto bez obzira na sve ostalo i sve ostalo nije bitno, jer pamti se samo plasman, prosečna osoba ne analizira sve do detalja.
pa nzm Nina (???) je bila 14., a Crnog Lukca ćemo vala da pamtimo iako je usro motku (ne svojom krivicom doduše).

Mada sve je to subjektivno, u odnosu na dodovu repliku se isto odnosi. Vama je ta pesma draga pa ste vrv više i osećali hajp, dok je meni bila abitna.

Jedino za Konstry, Željka i Šerifovićku možemo da se složimo da je postojala generalna hajpčina krunisana dobrim rezultatom, a ostalo je siva masa.

Status
Not open for further replies.
Back