Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
I ja mislim, Muskarcin je bio mnogo veci hit od SMSS, a i queer community bi je podrzala

što neizvesnije to bolje, a verujem da ćemo sigurno imati par komada vrednih ESC scene.

Nego sam razmišljao kako bi rangirao top 8 PZEa od 1. do 8. u zavisnosti od toga kako bi prošli na ESCu

Po mom mišljenju ovako:

1. Filip Baloš (Q, 15.-20. mesto)
2. Zejna (Q, 15.-20. mesto)
3. Princ (Q, 20.-23. mesto)
4. Luke Black
5. Dzipsii (NQ, 11.-13. mesto pf)
6. Stefan Shy (NQ, 11.-13. mesto pf)
7. Nađa (NQ, 14.-16. mesto pf)
8. Nadia (NQ, 14.-16. mesto pf)

Pa da, ako napraviš neki veliki hype i onda ne pobijediš nije dobro ni vraćati se rano, a isto tako puno novca treba za pripremiti konkurentan nastup, a pritom i naći odgovarajuću pjesmu. Mislim razumljivo je da neće da ide na Eurosong samo da bi eto bila tamo. Možda želi da se posveti karijeri.

što neizvesnije to bolje, a verujem da ćemo sigurno imati par komada vrednih ESC scene.

Nego sam razmišljao kako bi rangirao top 8 PZEa od 1. do 8. u zavisnosti od toga kako bi prošli na ESCu

Po mom mišljenju ovako:

4. Luke Black
Ušla bi mala Nađa u finale, verovatno bi i bila iznad Luke. Ne bi sigurno bila u rangu sa Irskom, Azerbejdžanom i Maltom

Jedva čekam da Stole diže Zorju u nebesa nakon što je vatreno pljuvao 2022. 😍

Ušla bi mala Nađa u finale, verovatno bi i bila iznad Luke. Ne bi sigurno bila u rangu sa Irskom, Azerbejdžanom i Maltom
U starom formatu verovatno, u novom bez žirija u pf ne vidim kako.

Iskreno meni je Zorja previše dosadna za Evroviziju, bilo bi to korektno, lijepo i to je to. Kao 2019. otprilike. Mislim da smo ipak prošli taj period. Treba ići na nešto što bi moglo konkurirati za pobjedu, ili kod publike ili kod žirija.

• Like
Reactions: FFM
Princ mislim da bi bio top 10 po publici kad je vec bila Moldavija. Princ ima jacu pojavu.

Iskreno meni je Zorja previše dosadna za Evroviziju, bilo bi to korektno, lijepo i to je to. Kao 2019. otprilike. Mislim da smo ipak prošli taj period. Treba ići na nešto što bi moglo konkurirati za pobjedu, ili kod publike ili kod žirija.
Ako može Alina Paš, može i Zorja.

4. Luke Black
Osim Nadie, sve ostale vidim u finalu i bolje plasirane u odnosu na Luku ( Luka je imao moju apsolutnu podršku nakon pobede, ali ruku na srce pevanje je bilo katastrofa, i nedostatak harizme i energije na evroviziji)
Mislim da bi svi na ovaj ili onaj način (ukoliko bi popravili nedostatke sa pze-a) imali mogućnost za top 10, neke bi publika a neke žiri podigao visoko, ali svakako svi više od 20. mesta

Last edited:
Stefan Shy srpska Rosa Linn, mogao je da sedi na sceni i da otpeva pesmu uz gitaru

Status
Not open for further replies.
Back