Ušla bi mala Nađa u finale, verovatno bi i bila iznad Luke. Ne bi sigurno bila u rangu sa Irskom, Azerbejdžanom i Maltomšto neizvesnije to bolje, a verujem da ćemo sigurno imati par komada vrednih ESC scene.
Nego sam razmišljao kako bi rangirao top 8 PZEa od 1. do 8. u zavisnosti od toga kako bi prošli na ESCu
Po mom mišljenju ovako:
1. Filip Baloš (Q, 15.-20. mesto)
2. Zejna (Q, 15.-20. mesto)
3. Princ (Q, 20.-23. mesto)
4. Luke Black
5. Dzipsii (NQ, 11.-13. mesto pf)
6. Stefan Shy (NQ, 11.-13. mesto pf)
7. Nađa (NQ, 14.-16. mesto pf)
8. Nadia (NQ, 14.-16. mesto pf)
U starom formatu verovatno, u novom bez žirija u pf ne vidim kako.Ušla bi mala Nađa u finale, verovatno bi i bila iznad Luke. Ne bi sigurno bila u rangu sa Irskom, Azerbejdžanom i Maltom
Ako može Alina Paš, može i Zorja.Iskreno meni je Zorja previše dosadna za Evroviziju, bilo bi to korektno, lijepo i to je to. Kao 2019. otprilike. Mislim da smo ipak prošli taj period. Treba ići na nešto što bi moglo konkurirati za pobjedu, ili kod publike ili kod žirija.
Osim Nadie, sve ostale vidim u finalu i bolje plasirane u odnosu na Luku ( Luka je imao moju apsolutnu podršku nakon pobede, ali ruku na srce pevanje je bilo katastrofa, i nedostatak harizme i energije na evroviziji)1. Filip Baloš (Q, 15.-20. mesto)
2. Zejna (Q, 15.-20. mesto)
3. Princ (Q, 20.-23. mesto)
4. Luke Black
5. Dzipsii (NQ, 11.-13. mesto pf)
6. Stefan Shy (NQ, 11.-13. mesto pf)
7. Nađa (NQ, 14.-16. mesto pf)
8. Nadia (NQ, 14.-16. mesto pf)
Steta sto ce se izgleda opet pojaviti sa reciklazom od pesme.Zorja moze biti nasa Dami Im
Pa na slatkoću + dijaspora. Mislim da je pristupačnije od Luke svakako za publiku. Za poene je trebalo ostaviti samo 4 zemlje iza sebeU starom formatu verovatno, u novom bez žirija u pf ne vidim kako.
Igrali bismo na autizam.Ordure bizar ali sad mislim da bi Stefan Shy bio najbolji izbor lol