ok.Ali Prizren i Priština se po nama vode da su i dalje u Srbiji (barem na papiru, iako je realnost drugačija) i bili su srpski gradovi kroz istoriju pa je sasvim normalno da po Srbiji ima naziva ulica koji aludiraju na Kosovo i Metohiju, dok spomenuto Duvno nema nikakve veze sa Srbijom niti je imalo a i ono po čemu Srbija treba da ga pamti je zlo, miješaš babe i žabe...
Sve i da ima preživjelih Srba iz tog kraja u Beogradu, čisto sumnjam da žele da glavni grad Srbije ima ulicu po vukojebini iz koje su protjerani i gdje su im svi pobijeni lol.
Uopšte ne doživljavam emotivno već razmišljam racionalno i trezveno, hvala Bogu pa kod nas u R. Srpskoj se imena ulica i trgova vezuju za srpsku kulturu i istoriju a ne za krvoloke iz redova drugih naroda!![]()
Kad se setim kako se nasmejala što je grčki žiri dao samo 2 boda Balkaniki (jedan od retkih koji je uopšte dao).
Ali isto tako ne treba ni streberski komentarisati Evroviziju, jer Evrovizija nije Koncert Becke Filharmonije. Duska nas je ove godine barem toga spasla. Mada secam se da se bas uvredila zbog ispadanja 2013. toliko da je brze bolje pobegla iz kabine i samo se spakovali i otisli iz Malmea.Nepopularno mišljenje - Duška podhitno treba da prekine da komentariše ESC. Što neko reče, pored brojnih materijalnih grešaka, žena kao da gleda predstavnike sa visine. Mnogi njeni komentari su pride i nekulturni, uz večitu kuknjavu oko naših plasmana.
Kad se setim kako se nasmejala što je grčki žiri dao samo 2 boda Balkaniki (jedan od retkih koji je uopšte dao).
I ljudi po Tviteru koji se lože na Dušku uglavnom sam ESC gledaju sa visine (neosnovano, jer ne znaju da kažu o ESC više od "ma ovo sad sranje, kad je bio KeLe KeLe To Je BiLa EvRoViZiJa").
Isto. Zabavno mi je da slusam njene bisere i bez nje vise ne bi bilo isto. Na stranu sto mi i njen glas jako prija. Istina je da ume nekad da pretera, samo malo da pronadje granicu i bice top.meni je kul što Duška nije sterilna kao neki komentatori koji samo pljuju nebitne informacije i nemaju dušu, ali sa druge strane ponekad malo preteruje sa sarkazmom i nihilizmom. Treba imati meru.
Potpiše izvođač ugovor sa EBU u kome piše da mu se zabranjuje da nastupa na koncertima do ESC i eto.I daj boze da je ta informacija o zurkama uppsfe tacna. Kako EBU moze to da zabrani kad oni ne organizuju
A ko kaže da je sve što nije Duška štrebersko komentarisanjeAli isto tako ne treba ni streberski komentarisati Evroviziju, jer Evrovizija nije Koncert Becke Filharmonije. Duska nas je ove godine barem toga spasla. Mada secam se da se bas uvredila zbog ispadanja 2013. toliko da je brze bolje pobegla iz kabine i samo se spakovali i otisli iz Malmea.
E da i to sto nije pricala o La Zarri uopste nego je nastavila da hvali Luku mi je isto sad van svake pameti, ako vec komentarise sve, neka komentarise sve, a posle neka prica kako joj volja.
Da ne pominjem vestacku radost Kristine Radenkovic dok je komentarisala JESC 2022...
Mada iskreno, ako bi Duska prestala jednom ds komentarise, gledao bih samo Youtube prenos bez komentara, da ne bih slusao strebersko komentarisanje.
Pa dovoljno je cuti Silvanu Grujic ili ostale tokom ESCa, svi oni su komentarisali skroz streberski.A ko kaže da je sve što nije Duška štrebersko komentarisanje![]()
E taj tandem je najbolje što sam čuo u regionu. Silvana i ta ekipa, ne uzimam ih za ozbiljno.Pa dovoljno je cuti Silvanu Grujic ili ostale tokom ESCa, svi oni su komentarisali skroz streberski.
Jedino Dragan Ilic je bilo kolko tolko uravnotezen komentator, niti je bio streber a sa druge strane niti je bio ni sarkastican. Dok nazalost pokojni Mladen Popovic je legenda.