Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ja mislim da ce Zorija jako tesko biti favorit kao pre dve godine jer je tada imala hajp sa ZG. Ovako ona je nebitna.

Tesko mi je da zamislim da ona pobedi. Verovatno nesto kao Ivana Jordan sa Lazaricom pa Bombom. Treca pa onda cetvrta.

Ok je Breskvica vokalno ali nije potentna, Sara je bolja vokalno jos ima i whistle registar. Jedino sto je Breskvic glas mozda prijatniji.

Ma Voyage ima najprijatniju boju glasa, @Mrm treba da vidi ovaj video i oceni ove njegove izdrzavane tonove!

Pa da, Zorja da je imala bar jedan hit prošle/ove godine, bila bi u igri i na osnovu imena.

Ovako će zavisiti od pjesme, jer je svakako poznatija od Princa a on dobio publiku na osnovu pjesme i zastave, može i ona tako ako se uklopi sve. Vokalno svakako neće biti mana jer odlično pjeva

Pa da, Zorja da je imala bar jedan hit prošle/ove godine, bila bi u igri i na osnovu imena.

Ovako će zavisiti od pjesme, jer je svakako poznatija od Princa a on dobio publiku na osnovu pjesme i zastave, može i ona tako ako se uklopi sve. Vokalno svakako neće biti mana jer odlično pjeva
Kako misliš na osnovu zastave?

Breskvica ako će se takmičiti sa nečim što je striktno etno i nešto sad ozbiljno ja ne znam kakva bi bila razlika kada bi Zorja išla. Mislim vjerovatno bi je i žiri podržao, ali meni nije etno nešto po čemu mi je Breskvica prepoznatljiva. 🤷🏻‍♂️ Uvijek za Evroviziju većina ih biraju nešto formalno i "po receptu", a pobijede upravo oni što ne prate nekakav uzorak već budu svoji.

Last edited:
Zamisljam kako bi stranci uopste izgovorili njeno ime, tipa Bresk-vika ili Bresk-vajka, to bi bio uzas 😩

Status
Not open for further replies.
Back