Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ma to je pojeo govno kad je vidio rezultat Konstrakte, pa kao sad mu dobra

Ali za Let 3 sam baš pratio, pljuvačina prije esca na wiwibloggsu, a ovdje Konstruktor nas ugušio sa Let 3, svaki post o Let 3 jbt, ne liči mi takvo ponašanje na Turba, osim ako nije u međuvremenu na svoju podužu listu dijagnoza dodao i bipolarnost, onda stvarno iskrene čestitke 👏
Kakav bahat rečnik i nevaspitanje, pih sramota za starog člana foruma. A što se tiče dijagnoza prvo uvek treba krenuti od svojih. Ovako ...

srecniljudi-zaklina.gif

• Haha
Reactions: Mrm
Znači Konstruktor nisi, on bi branio Let 3 životom, bez obzira na sve, barem smo to saznali. I otkud ti znaš da sam ja stari član foruma? Lagano te izvlačim zmijice

india playing GIF

Znači Konstruktor nisi, on bi branio Let 3 životom, bez obzira na sve, barem smo to saznali. I otkud ti znaš da sam ja stari član foruma? Lagano te izvlačim zmijice

gif-utisaknedelje.gif
:ROFLMAO: Umesto što offtopičarite ovde sve vreme bolje da se sabarete i pričte ono što treba na temi.
Inače kolačiću ako ste napisali preko 3000 postova , niste ih mogli napisati od juče ili pre tri dana. A uočava se jedan fenomenološki obrazac. Skoro ste svi registrovani u isto vreme , čudna pojava, ali stoji da ste za mene vrlo stari član. Ne bi se moglo reći da vam je inteligencija jača od nivoa teoroja o ravnoj zemlji, zmijice haha ..mislim ja sam više aždaja koja peva onu pesmicu .. " o slatka mala izvrnuta torto " Duša od čoveka.

Last edited:
Dovoljno smo vidjeli, jasno je o kome se radi, @Miloš nadam se da dotični neće dugo kontaminirat ovu i ostale teme, naravno sorry na offtopicu, ali ovo se u korijenu mora sjeći, jer je riječ o nestabilnoj osobi, i te njegove reinkarnacije su postale dosadne

Kužim.

Inače moja teorija da su K i T dvije različite osobe počiva na tome što sam na wiwibloggs sajtu vidio dragog Turba sa nekim avatarom oficira kako pljuje i vrijeđa Let 3, a ovdje Konstruktor svršavao na Let 3 više od svih lol
pa to je njegov pokušaj manipulacije od tri dinara

Dovoljno smo vidjeli, jasno je o kome se radi, @Miloš nadam se da dotični neće dugo kontaminirat ovu i ostale teme, naravno sorry na offtopicu, ali ovo se u korijenu mora sjeći, jer je riječ o nestabilnoj osobi, i te njegove reinkarnacije su postale dosadne
jovana-jeremic.gif

Od ponovaca iz prethodnih godina voleo bi da vidim: Saru, Filipa Baloša, Zorju (naravno). Svima im želim strašno dobre pesme.

Zorja ako bude priavljivala iće sa nečim poptpuno suprotnim. Nešto brzo i ultra moderno sa njenim vokalom. Stani , gledaj i pokloni joj se.
Sara u sličnom maniru samo bi verovatno vodila računa da ne bude prenapadno o čemu god da se peva uključujući i scenu.
Filip Baloš ..može nešto brže i zaraznije ali opet ne vidim da bi pesma bila sličnog faha kao prošla, to bi imalo kontraefekat.

Stidljivi Stefan Shy, pa eto i nejga bi boleo videti, baš da vidim koliko je napredovao. Prošla pesma mi je bila sasvim korektna i za sam esc. Šta više bar 5 pozicija bi bila ispred Luke, u to sam nekako ubeđen. ako ni zbog čeg drugog, ono što to Evropa od nas i očekuje plus zarazna melodija. Plesalo bi se na to još kako.
Naravno voleo bi videti opasno u solo izdanju ponovo Sanju Vučić, nešto da otkine duše ljudima u sekundi i da ljudi u jednom dahu odslušaju i odgledaju 3 minuta magije na sceni. Nadam joj se još bar jednom na escu u naredne 3 do 4 godine. Ta devojka ima konstantan i ubedljivo najveći potencijal za kreiranje hitova na srpskoj sceni pa samim tim i za esc.

A od novih pa bilo bi lepo videti da li bi Nucci i Vojaž mogli da nas iznenade i čime. Za Breskvicu već znamo da šalje prijavu. Ona zna da peva, čuh to i iznenadi me cura. Druga je stvar što radi komercijalu koju je odrabrala. Sad kaže ima nešto posebno, svesna da je to pesma za esc a ne neka nabrajalica uz malo lakih nota.

Milica Pavlović. E nju ne očekujem na našem konkursu jer mislim da niti želi niti realno ima vremena. Bar ne još, sem ako nas ne iznanadi.

A od doajena srpske pop pesme uvek bi voleo da čujem i vidim Jelenu Tamošević i sve vreme se čudim zašto se bar još jednom nije pojavila za sve ovo vreme. Svakako bi razbila. Njen vokal uz modran zvik i anražman uvek je dobittna kombinacija.

Naravno očekujem Nemanju Antonića opet ove godine da ispravi stvar od prošle. I to sa mnogo dobrom pesmom i vrsnim interpretatorom.

Možda i Joks uradi za nekog ove godine i onako je rekao da je kao učesnik ztavršio 2012 godine ali ne i kao kompozitor.

SREĆNO nam !

A za par godinica nek nam se opet ukaže Konstrakta sa novom jakom idejom. To bi bilo i očekivano.

Status
Not open for further replies.
Back