Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ne vjerujem da ne želi na PZE zato što je Albanka.Pa tu živi i napravila je karijeru.Prije će biti da ju je strah samog plasmana kako i na PZE,tako i na ESC ako bi otišla.

Đogani su inače Đogaji, samo su promjenii prezime.

Pa da, i ja mislim da je mešanog porekla jer je sa Đoganijevima povezana sa majčine strane, odnosno braća Đogani njenoj majci dođu braća od tetke.

Znam Đogaj, ali je zvanično, papirološki promenjeno ime u Đorđe Đogani...

Pa da, i ja mislim da je mešanog porekla jer je sa Đoganijevima povezana sa majčine strane, odnosno braća Đogani njenoj majci dođu braća od tetke.
Tako je...i ona je iz Metohije dole koliko vidim..
To je sve kompleksno..
Na primer u samoj Albaniji danas gotovo da nema Roma, a to nije tačno uopšte, za vreme vladavine diktatora Envera Hodže, Romi sa područja Albanije su se prilsno upisivali kao Albanci u celoj zemlji...a isto je bilo i sa Srbima u okolici Skadra na primer, pa su prezimena menjana sa albanskim dodacima..
Svašta je bilo...

Evo Bojana Marovića na RTS-u i pita ga Kosjerina da li planira učešće na nekom festivalu, kaže mogao bi da se prijaviš na našu Pesmu za Evroviziju, a on kaže da ne može jer nema državljanstvo, a mrzi ga da se pozabavi tom administracijom. Kaže da misli da bi njegov nastup bio i dosadan, Kosjerina mu predložila da on peva, a pored pleše neki par i eto. :)

Bojan Marović je mogao da ide ranih dvehiljaditih. Sad ni ne snima ništa, a i da snima, verovatno bi to bilo nešto zaglavljeno u vremenu i prostoru.

Bojan Marović je mogao da ide ranih dvehiljaditih. Sad ni ne snima ništa, a i da snima, verovatno bi to bilo nešto zaglavljeno u vremenu i prostoru.

Bio je prošle godine na 2 festivala.Mada sve je to nekako nezapaženo.A šteta, dobro je bio počeo.

Smesno mi je bilo sad za finale PZE23 u holu, ja naisao na 2 lika koji su nosili majcu na kojoj pisalo: Eurovix. I sad znam da je to neki celavi vloger neki Britanac ili sta li vec, on uglavnom radi intervjue i reakcije na ESC numere. I ja im tamo prisao momcima i krenuo odmah na engleskom: aha vi ste drugari od onog celavog, on bas gotivio Konstraktu, ovo ono... A likovi me na engleskom pitaju: A odakle si ti? Ja iz Belgrejd... Kad krenuli momci na srpskom da se smeju: pa i mi smo, haha...

Ma možda im jave neki izvođači da neće stići do tad pa oni produže malo, jer koliko sam skapirao, i Sara i Anđelina su za 2022. prijavu poslale na poslednji dan produženog roka.

Status
Not open for further replies.
Back